Ζέτα Δούκα: Η ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της καρδιάς της

Ο Μιχάλης Χατζαντωνάς έχει τα γενέθλιά του

Δείτε παλιότερη συνέντευξη της ηθοποιού στο Star.gr

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 1η Ιουνίου για τη Ζέτα Δούκα, καθώς ο σύντροφός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς, έχει τα γενέθλιά του.

Ζέτα Δούκα: Μας δείχνει το σώμα της και στέλνει μήνυμα για το body shaming

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και είναι μαζί πολλά χρόνια. Έχουν μάλιστα, αποκτήσει και μια πανέμορφη κόρη, τη μικρή Θάλεια, που τους έχει ενώσει ακόμη πιο πολύ.

ζετα δουκα μιχαλης χατζαντωντάς

Η γνωστή ηθοποιός δε διστάζει να  μοιράζεται στα social media το πόσο ερωτευμένη είναι με τον αγαπημένο της και πόσο τον αγαπάει. Έτσι και σήμερα, με αφορμή τα γενέθλιά του, θέλησε να του κάνει μία δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

«Λοιπόν 1-2-3… Μιχάλη σ’ αγαπώ και σου εύχομαι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα με όλη μου την καρδιά! Είσαι ο πιο γλυκός, αστείος, ευγενικός, αγαπητός, ακέραιος, υποστηρικτικός άντρας που γνωρίζω, πάντοτε παρών στα δύσκολα, με πραγματική διάθεση βοήθειας κατανόησης, που δε διστάζει να βουτήξει στα βαθιά γιατί έχει πίστη στον εαυτό του, τις δυνάμεις του και όρεξη για προσωπική εξέλιξη. Είσαι ένα ατόφιο διαμάντι και χαίρομαι πολύ που είμαι πλάι σου στη ζωή. Μου μαθαίνεις καθημερινά συντροφικότητα και αλληλεγγύη», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα κάτω από ένα βίντεο του Μιχάλη που δημοσίευσε.

Δείτε την ανάρτηση της Ζέτας Δούκα στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top