Στάνκογλου: Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τις «Άγριες Μέλισσες»

Θα επιστρέψει ο «Κυπραίος» στο Διαφάνι;

Για μια σεζόν και κάτι ήταν ο «Κυπραίος», ο κακός στην επιτυχημένη, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Στάνκογλου: «Πήρα μεγάλη αγάπη από το κοινό για τις "Άγριες Μέλισσες''»

Ο Γιάννης Στάνκογλου πάνω στο… πατίνι του μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Αρτ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τη σειρά. 

Γιάννης Στάνκογλου

«Είναι ένα πολύ ωραίο σίριαλ, που κάνει ακόμη νούμερα, και θα πάει και τρίτη σεζόν. Είμαι από τους ανθρώπους που βαριούνται εύκολα, δε θέλω να είμαι σε ένα πράγμα συνέχεια. Η απόφαση για την αποχώρησή μου ήταν κοινή συναινέσει. Ήταν να φύγω στα 150 επεισόδια, μετά μου ζητήθηκε να μείνω λίγο παραπάνω. Και λέω… "παιδιά, δε γίνεται, είναι να κάνω και κάτι άλλο".

Ήταν να κάνω θέατρο, τελικά θέατρο δεν έγινε. Μετά την αποχώρησή μου έχω δει λίγα επεισόδια. Τώρα τελευταία έχει πολλούς θανάτους, είναι πιασάρικοι, κάνουν νούμερα. Δε νομίζω να εμφανιστεί ξανά ο Κυπραίος», είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Στάνκογλου: Πώς διαχειρίζεται το «παρατσούκλι» του γόη;

Όσον αφορά στο άνοιγμα των θεάτρων μετά το lockdown, δήλωσε: «Επιτέλους ανοίγουν τα θέατρα με πληρότητα 50. Ελπίζουμε ότι η υπουργός θα δώσει το πράσινο φως για μεγαλύτερη πληρότητα. Ελπίζουμε τον χειμώνα να παίξουμε σε θέατρα με πληρότητα 70% και πάνω. Φέτος είχε πολλά ριάλιτι και πολλές σειρές. Νομίζω ότι λόγω του κορωνοϊού, επιστρέψαμε σε κάποια παλιά μονοπάτια της τηλεόρασης. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποια σίριαλ που είναι πιο προσεγμένα και πιο σύγχρονα. Ελπίζω να γίνουν κι άλλα προσεγμένα σίριαλ και να μειωθούν τα ριάλιτι που εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top