«Η Κατερίνα Στικούδη είναι έξι μηνών έγκυος» - Το μαρτύρησε η Σκορδά

Αποφεύγει τα πλάνα στο YFSF All Star όπου φαίνεται η κοιλίτσα της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη

Το δημοσίευμα του περιοδικού OK! ότι η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος, επιβεβαίωσε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Δευτέρας μέσω της εκπομπής της.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί γνωστή παρουσιάστρια;

«Είδαμε σε κάποια πλάνα την Κατερίνα Στικούδη. Δε θα το αναφέραμε, γιατί ξέρω πως η Κατερίνα δε θέλει να το σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα. Επειδή ακούγεται έντονα, δεν είναι τριών, είναι… έξι. Όλα καλά. Πολλά φιλάκια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Πρω1νού», μόλις έπαιξαν πλάνα από τα παρασκήνια του YFSF All Star όπου συμμετέχει η τραγουδίστρια. 

Κατερίνα Στικούδη

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισάνου επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη είδηση, λέγοντας ότι στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ η Κατερίνα Στικούδη φοράει μια ειδική κατασκευή, προκειμένου να μη φαίνεται η κοιλίτσα της.

Στικούδη: «Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά!»

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο στην τελευταία της φωτογραφία στο Instagram, έχει κρύψει την κοιλιά της. Την εγκυμοσύνη γνωρίζουν ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς, ενώ η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο ενός παιδιού, λέγοντας: «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δε θα το δηλώσω».

Κατερίνα Στικούδη Βαγγέλης Σερίφης

Κατερίνα Στικούδη & Βαγγέλης Σερίφης στον γάμο τους στο Μορφάτι Θεσπρωτίας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κατερίνα Στικούδη: Ο κρυφός γάμος στο χωριό του Βαγγέλη Σερίφη 

Θυμίζουμε ότι η πρώην εστεμμένη παντρεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2018 τον μουσικό και γνωστό ράπερ Βαγγέλη Σερίφη, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, τόπο καταγωγής του γαμπρού, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό λίγες ημέρες μετά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top