Νέα εγκυμοσύνη στο Μπάκιγχαμ - Η ανακοίνωση του Παλατιού

Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη λίγους μήνες μετά τον γάμο της

Χαρμόσυνα νέα και πάλι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, με τη βασίλισσα Ελισάβετ να αποκτάει σύντομα ένα ακόμα δισέγγονο.

Όπως ανακοινώθηκε η μεγάλη κόρη του πρίγκιπα Ανδρέα, πριγκίπισσα Βεατρίκη κι ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη και το μονόπετρο της είναι υπέροχο!

Αυτό θα είναι το δεύτερο εγγόνι για τον Ανδρέα και τη Sarah Ferguson, αφού τον Φεβρουάριο η κόρη τους Ευγενία απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Edoardo Mapelli Mozzi Πριγκίπισσα Βεατρίκη

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον σύζυγό της στην κηδεία του προπάππου της, πρίγκιπα Φίλιππου /Φωτογραφία AP Images

Το μωράκι της πριγκίπισσας Βεατρίκης αναμένεται το φθινόπωρο, μετά την κορούλα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Μeghan.

Η ανακοίνωση ήρθε λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Πρίγκιπα Φίλιππου με μια φωτογραφία της Βεατρίκης από την ημέρα του γάμου της.

«Θύματα» του κορωνοϊού δύο πριγκιπικοί γάμοι

«Η Αυτού Υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κύριος Edoardo Mapelli Mozzi ανακοινώνουν με χαρά ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί το φθινόπωρο φέτος. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι πολύ ευχαριστημένες με τα νέα», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Η 32χρονη Βεατρίκη είχε προγραμματίσει τον μεγαλεπήβολο γάμο της τον Μάιο του 2020, όμως η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε τα σχέδιά της. Έτσι παντρεύτηκε μυστικά με την παρουσία μόνο των οικογενειών τους τον περασμένο Ιούλιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top