Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Βεατρίκη και το μονόπετρο της είναι υπέροχο!

Ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Ιταλός μεγιστάνας Edoardo Mapelli Mozzi

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Ιταλός μεγιστάνας Edoardo Mapelli Mozzi.


Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε το παλάτι του Buckingham, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού και στη λεζάντα έγραψε: «Ο δούκας και η δούκισσα του York με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν τον αρραβώνα της αυτού Υψηλότητας πριγκίπισσας Βεατρίκης του Γιορκ με τον κύριο Edoardo Mapelli Mozzi. Η Αυτού υψηλότητα και ο κύριος Mapelli Mozzi αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιταλία νωρίτερα αυτό τον μήνα. Ο γάμος θα γίνει το 2020. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο».

Η ανάρτηση της ευτυχισμένης πριγκίπισσας στο Instagram

H πριγκίπισσα Βεατρίκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την επισημοποίηση της σχέσης της με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η μέλλουσα νύφη ανέβασε και εκείνη με τη σειρά της φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της φορώντας ένα floral φόρεμα.

Δεν μπορούσε να μην ποστάρει και μία ακόμα φωτογραφία με εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλό της γράφοντας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε την είδηση του αρραβώνα μας. Και οι δύο είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή την περιπέτεια μαζί και ανυπομονούμε να παντρευτούμε. Μοιραζόμαστε τόσα πολλά κοινά ενδιαφέρονται και αξίες, και ξέρουμε πως θα περάσουμε τα επόμενα χρόνια γεμάτα αγάπη και ευτυχία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top