Ζέτα Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου»

Η ερώτηση που της έκανε η κόρη της, Θάλεια

Δείτε τη συνέντευξη της Ζέτας Δούκα στη Φαίη Σκορδά

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τη δημόσια εξομολόγηση για τη λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, η Ζέτα Δούκα μίλησε στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό».

Το μήνυμα της Ζέτας Δούκα έναν μήνα μετά την εξομολόγησή της 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοιό, στις συζητήσεις που έκανε με την κόρη της για τη δύσκολη αυτή εμπειρία που την έκανε πρωταγωνίστρια εκείνων των ημερών, αλλά και για το αν επικοινώνησε με τον Γιώργο Κιμούλη μετά τα όσα αποκάλυψε για εκείνον.

«Θα σου είμαι απολύτως ειλικρινής από τη μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντιπέρα όχθη, να μη φοβούνται δηλαδή τα θύματα αλλά να φοβούνται αυτοί που έχουν διαπράξει τα αδικήματα που πρέπει να διώκονται ποινικά. Από την άλλη, κάθε φορά που βγαίνει κάτι στεναχωριέμαι τόσο πολύ, γιατί γνωρίζω ότι κάποιος πέρασε κάποια διαδρομή πολύ βαριά ψυχολογική. Κάποιος βρήκε το θάρρος, όπως εγώ βρήκα το θάρρος με αφορμή την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου. Εντωμεταξύ όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη που οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και κρατούσαμε την αναπνοή μας... τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί κι όλο αυτό με εξουθένωσε. Μάλιστα. θα το πω για πρώτη φορά πέρασα και κορωνοϊό και το πέρασα πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα γιατί ήμουν συναισθηματικά και σωματικά εξουθενωμένη», εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα.

Ζέτα Δούκα: Η κόρη της τής είπε καληνύχτα με τον πιο γλυκό τρόπο!

Ζέτα Δούκα Κόρη

Η κόρη της Θάλεια είναι όλη η ζωή της Ζέτας Δούκα! /Φωτογραφία Instagram

Οι φωτογραφίες της Ζέτας Δούκα από την ημέρα που γέννησε την κορούλα της

«Η κόρη μου με ρώτησε μαμά ποιος είναι αυτός που μιλάς, ποιο είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια. Της είπα αυτό αγάπη μου το όνομα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει κακά πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου, θα ήθελα μία συγγνώμη από πραγματική μεταμέλεια, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Στους ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοια πράγματα δεν ξέρω αν έχουν το επίπεδο της συνείδησης για να ζητήσουν συγνώμη», συμπλήρωσε η ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top