Πανοπούλου: Με το Ρετιρέ καβάλησα το καλάμι και ο Βουτσάς με προσγείωσε

«Την καλοδέχτηκα την επιτυχία που σημείωσε το Ρετιρέ»

Η Έλντα Πανοπούλου έχει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό, αφού έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου και ο Κώστας Βουτσάς.

Έτσι έχασε η Έλντα Πανοπούλου 32 κιλά μέσα σε τρία χρόνια!

Η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά «Ρετιρέ», η οποία όπως παραδέχτηκε η ίδια «ψωνίστηκε» από την επιτυχία και αυτός που την «προσγείωσε» ήταν ο Κώστας Βουτσάς.

Έλντα Πανοπούλου: «Το "Ρετιρέ" με ακολουθεί μέχρι σήμερα!»

Η Έλντα Πανοπούλου με τον Κώστα Βουτσά


«Την καλοδέχτηκα την επιτυχία που σημείωσε το Ρετιρέ και σίγουρα και θα ψωνίστηκα και με προσγείωσε ο Κώστας Βουτσάς. Ψωνίστηκα μετά από τη Χαρούλα. Ήταν τόσο αγαπητό αυτό το σίριαλ για αυτό ακόμα κάνει νούμερα και 29η επανάληψη του», είπε αρχικά στην εκπομπή «Dot.»


«Όσο να ‘ναι το καβάλησα το καλάμι… Λέω, τι γίνεται ρε παιδιά! Πάω στο θέατρο, τότε έπαιζα στο Ακροπόλ με τον Κώστα Βουτσά, τη Μάρω Κοντού και την Ρένα Βλαχοπούλου όπου μου λέει ο Βουτσάς «Πανοπούλου, σε βλέπω πως είσαι πολύ αλέγκρα τελευταία»! Του απαντάω, «κύριε Κώστα εντάξει με έχουν γνωρίσει όλοι και πάμε πάρα πολύ καλά με το σίριαλ». «Τι έχεις κάνει; Σε γνωρίζουν; Δεν σε γνωρίζουν. Μια Χαρούλα ξέρουν. Όταν θα μάθουν να σου λένε «Γεια σου Έλντα Πανοπούλου» τότε θα πεις ότι σε έχει γνωρίσει ο κόσμος». Και με προσγείωσε τόσο απότομα», κατέληξε η ηθοποιός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top