Χριστίνα Κοντοβά: «Πρώτη φορά μαμά» - Η νέα της φωτογραφία με τη μικρή Ada

Η σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται στην Ουγκάντα για την υιοθεσία της μικρής

Το road trip στην Ουγκάντα της Χριστίνας Κοντοβά μαζί με την αδελφή της και τη μικρή Ada- instagram

Η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε, πριν από λίγο καιρό, ότι έγινε ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού, της Ada, και ότι τους τελευταίους μήνες ζει στην Ουγκάντα, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας. 

Χριστίνα Κοντοβά: Επέστρεψε στην Ουγκάντα για την υιοθεσία της μικρής Ada

Σήμερα, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, με τη μικρή να την αγκαλιάζει και την ίδια να λάμπει από χαρά κι ευτυχία. «Πρώτη φορά μαμά» έγραψε στη λεζάντα και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να υιοθετήσει την Ada. Στο πλευρό της είναι ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης και η αδελφή της, που στηρίζουν την απόφασή της.

«Δε θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και τη διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατα τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα» είχε γράψει σε ανάρτησή της η σχεδιάστρια μόδας, σημειώνοντας ότι η διαδικασία είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική.

«Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά!» είχε καταλήξει η Χριστίνα Κοντοβά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top