Ο απίστευτος ρατσισμός που βίωσε πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Της έλεγαν: «Κοίτα, βρομάει, έρχεται το τζατζίκι»

Δείτε απόσπασμα από τη μεγάλη νίκη της Αρετής Λις στο My Style Rocks

Μπορεί να κέρδισε το περασμένο My Style Rocks, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για τη μεγαλωμένη στη Γερμανία, Αρετή Λις.

Τελικός My Style Rocks: Μεγάλη νικήτρια η Αρετή Λις!

Η μελαχρινή κοπέλα που σπούδασε Γερμανική Φιλολογία, ενώ παράλληλα τελείωσε και τη σχολή AMD, διάσημη σχολή μόδας, μίλησε για πρώτη φορά στην εφημερίδα ΟΝ time για το ρατσισμό που βίωσε στα παιδικά της χρόνια κι όχι μόνο...

My Style Rocks Νικήτρια

Η Αρετή ήταν η μεγάλη νικήτρια του τελευταίου My Style Rocks

«Είμαι Ελληνίδα και φοιτούσα σε γερμανικό μουσικό γυμνάσιο, όπου εκεί ήταν μόνο Γερμανοί. Ήμουν σαν τη μύγα μέσ’ στο γάλα. Δεν μπορούσαν με τίποτα να δεχτούν μια “ξένη” στο σχολείο τους, που ήταν κι αριστούχος. Λέγοντάς μου “κοίτα, βρομάει, έρχεται το τζατζίκι”, μου κάνανε ναζιστικά σήματα πάνω στο θρανίο. Στο εστιατόριο που δούλευα των γονιών μου θυμάμαι ότι είπα σε μια πελάτισσα στα γερμανικά “Καλά Χριστούγεννα” και μάλιστα της είπα “Δεν έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε ως οικογένεια τα Χριστούγεννα λόγω δουλειάς” και γυρίζει υποτιμητικά και μου απαντά “εσείς έχετε Χριστούγεννα; Εσείς είστε μωαμεθανοί”. Δεν απάντησα τίποτα», είπε η Αρετή.

Αρετή Λις

«Θυμάμαι ότι μου άρεσε ένα αγόρι πάρα πολύ και με απέκλεισε για το λόγο ότι είμαι Ελληνίδα και δεν ήμουν Γερμανίδα. Δεχόμουν επιθέσεις στα τρένα ότι είμαι ξένη: “Έξω οι ξένοι”. Μου έχει επιτεθεί παππούς λέγοντάς μου στη στάση των τρένων “δεν έχεις καμία δουλειά στη χώρα, να πας έξω, να φύγεις. Φύγε εκτός Γερμανίας”. Επίσης έχει τύχει να “φάω” πόρτα σε VIP πάρτι στο οποίο συνοδευόμουν από έναν έγχρωμο φίλο μου, ήμασταν ωραία ντυμένοι, αλλά μας έδιωξαν», συμπλήρωσε το style icon.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top