Jennifer Lopez - Alex Rodriquez: Πώς κατέληξαν δύο καλοί... φίλοι

Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα στο Hollywood

Το βίντεο των «Κου Κου» για τα σύννεφα στη σχέση Lopez-Rodriguez

Η Jennifer Lopez με τον Alex Rodriquez υπήρξαν έναν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, έτσι η είδηση του χωρισμού τους χθες το πρωί έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Χωρισμός για Jenniffer Lopez και Alex Rodriguez - Υπήρξε τρίτο πρόσωπο;

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez/ Φωτογραφία ap images

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον και τα παιδιά του άλλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά λόγια και την υποστήριξη», ήταν η επίσημη τοποθέτηση του ζευγαριού αναφορικά με τον χωρισμό τους. 

Jennifer Lopez - Alex Rodriquez: To love story του ζευγαριού

Η τραγουδίστρια και ο πρώην παίκτης του baseball διέγραψαν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ενώ τον Μάρτιο του 2019 αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση τους και να αρραβωνιαστούν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή τους, η Λατίνα star είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την πρώτη γνωριμία τους: «Έτρωγα στο Μπέβερλι Χιλς όταν τον είδα να περνά έξω από το εστιατόριο. Σχεδόν ούρλιαξα το όνομά του για να με ακούσει, αλλά γενικά είμαι πολύ ντροπαλή σε κάτι τέτοια. Βγήκα έξω, πήγα κοντά του και τον σκούντηξα στην πλάτη. Θυμάμαι να γυρίζει και να με κοιτάζει με απορία, επειδή τότε έκανα ένα promo για το σόου μου "Shades of Blue", οπότε φορούσα ακόμη το κοστούμι του ρόλου- μποτάκια, τζιν παντελόνι και περούκα με κοντά μαλλιά. Του λέω, "Η Τζένιφερ είμαι". Και εκείνος μου απάντησε, "Δείχνεις πολύ όμορφη"». 

Στη συνέχεια ο Alex Rodriguez της τηλεφώνησε και της ζήτησε να βγουν ραντεβού. 

Η Λατίνα τραγουδίστρια και ο πρώην αθλητής μετρούσαν 4 χρόνια σχέσης/ Φωτογραφία ap images

Οι πρώτες φήμες για σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν, όταν η JLo εμφανίστηκε σε video clip της χωρίς το δαχτυλίδι που της είχε πάρει δώρο ο πρώην αθλητής. 

Οι δυο τους όπως αναφέρει η «Today» τον περασμένο Μάρτιο τράβηξαν προσωρινά χωριστούς δρόμους, κάνοντας παράλληλα προσπάθειες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες ανάμεσά τους. 

Για να πάρουν έναν μήνα αργότερα την οριστική απόφαση να τερματίσουν τη σχέση τους και να παραμείνουν φίλοι. 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top