Χωρισμός για Jenniffer Lopez και Alex Rodriguez - Υπήρξε τρίτο πρόσωπο;

Φήμες τους θέλουν να έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Βίντεο από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez δεν είναι πλέον ζευγάρι!

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez στα βραβεία Ocsar το 2019 - φωτογραφία ΑΡ

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez στα βραβεία Ocsar το 2019 - φωτογραφία ΑΡ

Lopez: Η selfie με το λευκό ολόσωμο μαγιό που αναστάτωσε τους θαυμαστές της

Σύμφωνα με το «Page Six» η 51χρονη Λατίνα σταρ και ο 45χρονος πρώην αθλητής των New York Yankees χώρισαν, μετά από δύο αναβολές του γάμου τους. Πριν από δύο περίπου χρόνια είχαν αρραβωνιαστεί και ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ίδιο μέσο, η σχέση τους περνούσε κρίση και ο χωρισμός επήλθε την προηγούμενη Παρασκευή, μετά από φήμες που ήθελαν τον αθλητή των Yankees να φλερτάρει με νεαρή παίκτρια reality. 

Απατάει Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ Την Τζένιφερ Λόπεζ; - Video

Υπενθυμίζεται ότι το λαμπερό ζευγάρι που έδειχνε τόσο αγαπημένο, ετοιμαζόταν να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το περσινό καλοκαίρι, αλλά λόγω κορωνοϊού τα σχέδια τους αναβλήθηκαν.

O Rodriguez ανεβάζει καυτή φωτογραφία της Lopez και της λέει «μου λείπεις»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η τελευταία φορά που η J.Lo και ο Alex είχαν φωτογραφηθεί μαζί για τα social media, ήταν πριν από έναν μήνα στην Δομινικανή Δημοκρατία, όπου η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια γύρισε τη νέα της ταινία.

Jennifer Lopez: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη!

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση του χωρισμού. Πριν από δύο μέρες, η Lopez ανήρτησε μια φωτογραφία μόνη της να απολαμβάνει την ξεκούρασή της στον καναπέ, σημειώνοντας: «Οι στιγμές αυτές είναι από τις αγαπημένες μου».

Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ολόγυμνη στα 51 της και απογειώνει το Instagram!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ο Alex Rodriguez με δικό του post πάντως, υπαινίχθηκε τον χωρισμό. Ανήρτησε μια φωτογραφία από το Μαϊάμι, με τον ίδιο να είναι μόνος του σε σκάφος. «Μη με υπολογίζετε... απλά τραβώ μια σέλφι. Ποια είναι τα σχέδια σας για το σαββατοκύριακο» έγραψε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

«Εκείνος βρίσκεται στο Μαϊάμι για την προετοιμασία της σεζόν στο μπέιζμπολ κι εκείνη στη Δομινικιανή Δημοκρατία για τη νέα της ταινία» είπε πηγή στο Ρage Six.

To ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του τον Φεβρουάριο του 2017 και τον Μάρτιο του 2019, αρραβωνιάστηκε. Η 51χρονη Lopez έχει κάνει μέχρι στιγμής τρεις γάμους. Με τον Οχάνι Νόα τον Φεβρουάριο του 1997, με τον οποίο πήραν διαζύγιο έναν χρόνο αργότερα. Τον Σεπτέμβριο του 2001, παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ αλλά κι αυτός ο γάμος είχε άδοξο τέλος, αφού τον Ιούνιο του 2002, χώρισαν. Έπειτα, έκανε σχέση με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 και τελικά χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2003. Τον Ιανουάριο του 2004, ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι (με τον οποίο γνωρίζονταν ήδη από το 1999) και λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη όπου και ζούσαν. Τον Νοέμβριο του 2007, το ζευγάρι ανακοίνωσε από κοινού την εγκυμοσύνη της Λόπεζ, και τελικά στις 22 Φεβρουαρίου 2008, γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Έμα Μάριμπελ και τον Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2011.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top