Οικονομάκου: Η αντίδραση του γιου της όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδελφή!

Η ηθοποιός μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Τον 8ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου, ολοκληρώνοντας σιγά σιγά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ξεκινώντας τις ετοιμασίες για τον ερχομό της κόρης της. 

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη όπου μίλησε για το χαρμόσυνο γεγονός της ζωής της, ενώ αποκάλυψε πως θα είναι ο γιος της Μάξιμος ως αδερφός!

Αθηνά Οικονομάκου: Το μωράκι στην κοιλιά της έχει... λόξιγκα!

«Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις σε όλα. Ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν μπορεί να γίνουν όλα στην εντέλεια, οπότε θέτεις προτεραιότητες. Πέρα από την εγκυμοσύνη, που ευτυχώς είναι και αυτή πολύ καλή και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από την κλασική κούραση, το βάρος που νιώθεις και την υπνηλία τους πρώτους μήνες, προτεραιότητά μου τώρα είναι, τελειώνοντας τις εκκρεμότητες, να μείνω λίγο σπίτι με τον Μάξιμο, που είναι πια 3 χρονών» είπε η Αθηνά.

Αθηνά Οικονομάκου - Μάξιμος

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον γιο της, Μάξιμο

Όσο για το αν ανυπομονεί ο Μάξιμος για την άφιξη της μικρής, απάντησε:

«Στην αρχή με είχαν συμβουλεύσει να μην του το πω νωρίς, πριν το πεντάμηνο δηλαδή, γιατί θα αρχίσει να ρωτά επίμονα πότε θα έρθει το μωράκι. Αυτό όμως δε συνέβη στη δική μας περίπτωση. Βεβαίως ρωτάει “πότε θα έρθει να παίζουμε” και μου λέει να… προσέχω, αλλά δεν έχει δείξει κάποια εμμονή. Πολύ ψύχραιμα το περιμένει, χαίρεται και δηλώνει πως αυτός θα το βάζει για ύπνο, θα το ταΐζει και θα του κάνει αγκαλίτσες. Είναι πολύ τρυφερός και εγώ κινούμαι προς αυτή την κατεύθυνση, προετοιμάζοντάς τον ότι στην αρχή το μωρό θα κλαίει πολύ και θα θέλει την προσοχή μας, ώστε να μη νιώθει και εκείνος πως θα έρθει σε δεύτερη μοίρα. Νομίζω πως θα πάει καλά όλο αυτό, αν και όλα θα φανούν όταν γεννηθεί το μωράκι και, έρθουμε με το καλό στο σπίτι. Σίγουρα θα βγει κάποια ζήλια ή ανταγωνισμός αλλά αυτό είναι αναμενόμενο και απόλυτα υγιές.

Επειδή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ προστατευτικός και μου λέει συνεχώς “μην ανησυχείς μαμά, εγώ θα σε προσέχω”, νομίζω πως θα πάρει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού με μεγάλη επιτυχία, οπότε δεν φοβάμαι. Και εγώ έχω μεγαλύτερο αδερφό και ξέρω πως τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι πολύ ισχυρά».


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top