Alcatrash: Ποιος από τους τέσσερις δεν κόλλησε κορωνοϊό;

Η αγαπημένη μπάντα απουσιάζει από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Σε καραντίνα βρίσκονται οι Alcatrash, αφού οι τρεις από τους τέσσερις έχουν νοσήσει από κορωνοϊό! Η αγαπημένη μπάντα απουσιάζει από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι», την τελευταία εβδομάδα.

Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος - Πέτρος Πυλαρινός - Σταύρος Κωστής - Ανδρέας Βούλγαρης Alcatrash

Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος - Ανδρέας Βούλγαρης - Πέτρος Πυλαρινός - Σταύρος Κωστής

«Παιδιά καλησπέρα! Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα για καλή ανάρρωση. Όλα πάνε καλά και είμαστε όλοι καλά. Θα επιστρέψουμε το συντομότερο γιατί και εσείς μας λείψατε πολύ! Ευχόμαστε υγεία σε όλον τον κόσμο κι όλα τα άλλα φτιάχνονται. Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. See you soon» έγραψαν πριν από μερικές ημέρες σε Instagram story τους.

Ο Πέτρος Πυλαρινός, ο Σταύρος Κωστής και ο Ανδρέας Βούλγαρης βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Ο μόνος που δεν κόλλησε ήταν ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, ο ντράμερ της μπάντας. 

«Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τα περαστικά, αλλά εγώ ευτυχώς δεν κολλησα, και δεν νόσησα, την γλίτωσα. Κι εσείς μας λείψατε πάρα πολύ και ελπίζουμε να επιστρέψουμε πολύ σύντομα. Θα μεταφέρω τα περαστικά σας στους υπόλοιπους. Να είστε καλα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram.

Και οι τέσσερις είναι σε καραντίνα τις τελευταίες δέκα ημέρες, είναι καλύτερα στην υγεία τους και αναρρώνουν στα σπίτια τους. Από την περασμένη Δευτέρα ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε πάλι την εκπομπή αλλά με άλλους μουσικούς και τον Ηλία Βρεττό στο μικρόφωνο. 

Alcatrash

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top