Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο άνθρωπος - στήριγμά της μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Είναι στο πλευρό της στις δύσκολες ώρες που βιώνει

Οι ελληνικές ρίζες του πρίγκιπα Φίλππου και η ζωή του με τη βασίλισσα- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου στα 99 του έτη έχει φέρει σίγουρα δυσβάσταχτο πόνο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, την επί 75 χρόνια σύντροφό του.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ο έρωτας με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και οι απιστίες

Πολλές εφημερίδες αναφέρονται στη μακροβιότητα του ζευγαριού αυτού και στο ότι ο Φίλιππος ήταν «το ακλόνητο στήριγμα» της βασίλισσας, σύμφωνα με τους Times και τον Guardian, ή ακόμη και ο «βράχος της», σύμφωνα με την Daily Star.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ποιοι είναι οι «χρυσοί» κληρονόμοι της περιουσίας του

Η τελευταία μάλιστα, αναφέρει πως ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν επίσης αυτός που «έκανε τη Λίλιμπετ να γελάει», όπως ονόμαζε χαϊδευτικά τη βασίλισσα ο σύζυγός της.

βασίλισσα ελισάβετ στήριγμα τώρα θάνατος φίλιππου κηδεία

Πρίγκιπας Φίλιππος: «Έσβησε αυτός που έκανε τη Λίλιμπετ να γελά» 

Ποιος είναι το στήριγμα της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τον θάνατο του Φίλιππου;

Σε ρεπορτάζ της Mirror, αναφέρεται πως πλέον, στήριγμά της στις δύσκολες αυτές ώρες, είναι η νύφη της, Σοφία,  Κόμισσα του Ουέσσεξ και σύζυγος του γιου της, πρίγκιπα Εδουάρδου.

Είναι γνωστό πως οι δύο γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν ιδιαίτερα στενή επαφή και μάλιστα η μονάρχης πολλές φορές την έχει ενθαρρύνει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες στα ζητήματα του Παλατιού.

«Καλοσυνάτη και ευγενική» χαρακτηρίζουν άνθρωποι στο Μπάκινγχαμ τη Σοφία, η οποία λέγεται πως παρότι παίρνει τον ρόλο της πολύ σοβαρά, δε χάνει την εύθυμη πλευρά του χαρακτήρα της, και κάπως έτσι, έχει καταφέρει να «κλέψει» την καρδιά της βασίλισσας, που τη βλέπει σαν κόρη της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top