Διάσημος ράπερ πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Νοσηλευόταν εδώ και μια εβδομάδα ο 50χρονος σταρ

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του γνωστού ράπερ DMX

Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο Αμερικανός ράπερ DMX, κατά κόσμον Ερλ Σίμονς.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, ο διάσημος καλλιτέχνης άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και μία εβδομάδα.

DMX

Ο διάσημος ράπερ είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για χρήση βίας /Φωτογραφία AP Images

Ο μουσικός είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την περασμένη Παρασκευή μετά το έμφραγμα που υπέστη λόγω υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Ο DMX ήταν μια από τις μεγαλύτερες μορφές της χιπ χοπ μουσικής στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της χιλιετίας. Μάλιστα, είχε συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους ράπερ, όπως ο Eminem κι ο Jay-Z, ενώ συμμετείχε και σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές.

Γιος DMX

Ο γιος του DMX με δεκάδες συγγενείς και fans έξω από το νοσοκομείο /Φωτογραφία AP Images

«Είμαστε πολύ λυπημένοι που ανακοινώνουμε σήμερα ότι το αγαπημένο μας πρόσωπο, ο DMX, γεννημένος ως Ερλ Σίμονς, πέθανε σε ηλικία 50 ετών στο νοσοκομείο Γουάιτ Πλέινς με την οικογένειά του στο πλευρό του μετά την τοποθέτησή του σε μηχανική υποστήριξη τις τελευταίες ημέρες», ανακοίνωσε η οικογένειά του.

DMX

«Ο Ερλ ήταν πολεμιστής που πολεμούσε μέχρι το τέλος. Αγαπούσε την οικογένειά του με όλη του την καρδιά και αγαπάμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί του. Η μουσική του Ερλ ενέπνευσε αμέτρητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και η εμβληματική κληρονομιά του θα ζήσει για πάντα. Εκτιμάμε όλη την αγάπη και την υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια του αδελφού, του πατέρα, του θείου μας και του ανθρώπου που ο κόσμος γνώριζε ως DMX. Θα κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την επικήδεια τελετή μόλις ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες», τονίζεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης.

Το Party Up (Up in Here) ήταν η μεγαλύτερή του επιτυχία

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top