Η Μπεκατώρου για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Σκέφτομαι το επόμενο βήμα μου!»

Σοκαρίστηκε με την ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το συμβόλαιό της

Δείτε απόσπασμα από το The 2Night Show

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, που αναδείχθηκε για τα καλά στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Όμως, τι θα γίνει φέτος τον Ιούνιο που το συμβόλαιό της λήγει;

Η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε το βράδυ της Τρίτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show για το μέλλον του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού Still Standing που παρουσιάζει, ενώ δεν έκρυψε την αμηχανία της στην ερώτηση που δέχθηκε για τη λήξη και την ανανέωση του συμβολαίου της.

Μαρία Μπεκατώρου: «Κόβεται» ή όχι το Still Standing;

«Μια χαρά σε βλέπω… Κούκλα σε βλέπω… Τελειώνει και το συμβόλαιο», σχολίασε ο Γρηγόρης με την παρουσιάστρια να τον κοιτάζει με ανοιχτό στο στόμα. «Τι έπαθες; Σοκ; Σοκαρίστηκε η Μαρία Μπεκατώρου στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της».

Μαρία Μπεκατώρου Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεργάστηκαν στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Τα Καρντάσια»

«Ήταν πολύ ωραία χρονιά, φανταστική χρονιά με το Still Standing μου νομίζω να έκανε τον κύκλο του. Απλά, ουσιαστικά, βάζω ένα ερωτηματικό σε αυτό γιατί δεν έχω ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ότι ολοκληρώνεται. Έτσι νιώθω όμως», απάντησε η Μαρία για το αν θα δούμε και τη νέα σεζόν το τηλεπαιχνίδι.

Μαρία Μπεκατώρου: Τι είπε για το μέλλον του «Your Face Sounds Familiar»

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον; «Θα ήθελα να παραμείνω στον ΑΝΤ1. Θέλω να είμαι κάπου που να νιώθω ότι με αγαπούν και με φροντίζουν. Αυτό είναι θέμα ασφάλειας, θέμα χαρακτήρα», συμπλήρωσε.

Μαρία Μπεκατώρου Still Standing

Τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε ότι: «Η επιθυμία μου είναι να είσαι εδώ και τα επόμενα χρόνια και να είμαστε παρέα στο κανάλι», με την παρουσιάστρια να γελάει.

«Είναι κομβικό το σημείο στην πορεία μου. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Αυτό που θέλω να κάνω σίγουρα είναι ψυχαγωγία. Όταν με σατίριζαν μου άρεσαν πάρα πολύ. Το περίμενα πως και πως. Ο Βαγγέλης Περρής με έμαθε από έναν φανατικό μου τηλεθεατή στο Τηλε - Άστυ που του έστειλε κασέτα και του είπε να με προσέξει. Δε θέλω να κάνω πρωινό. Θέλω χαρά… Να κάνω κάτι με χαρά», πρόσθεσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top