Γιώργος Κοψιδάς: «Ό,τι κάνει ο Τριαντάφυλλος έχει συγκεκριμένη στρατηγική»

Δείτε το δώρο που του έκαναν από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Κοψιδά στη «Φωλιά των Κου Κου»

Μετά τη συμμετοχή και την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Κοψιδάς αποτελεί να από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σόουμπιζ.

Στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Αρτ μίλησε το πρωί της Τρίτης ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος απαντώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor και η σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, τονίζοντας ότι εκτός παιχνιδιού δε θα έκανε ποτέ παρέα μαζί του.

Γιώργος Κοψιδάς Τριαντάφυλλος

«Το τριαντάφυλλο είναι ένα υπέροχο λουλούδι με ένα υπέροχο άρωμα. Ό,τι έγινε στο παιχνίδι έγινε επειδή είναι πολύ έντονο λόγω των καταστάσεων που ζούμε. Από την πείνα και τις κακουχίες είναι όλα σε μεγέθυνση, στον υπερθετικό βαθμό. Ο Τριαντάφυλλος δεν είπα ούτε ότι είναι καλός ούτε κακός. Είναι αυτό που είναι κι εγώ είμαι αυτό που είμαι. Με κάποιους ανθρώπους ταιριάζεις, μπορείς να έρθεις κοντά και με κάποιους όχι. Με τον Τριαντάφυλλο δε θα μπορούσα να κάνω παρέα εκτός παιχνιδιού. Αυτό που είδα στο παιχνίδι μου αρκεί. Εύχομαι να είναι καλά στη ζωή του με την καριέρα και την οικογένειά του, αλλά δεν μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», είπε μετά το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα που του χάρισε ο ρεπόρτερ.

Γιώργος Κοψιδάς Κατερίνα Καραβάτου

Το σχόλιο της Γιούλικας Σκαφιδά για τον Αλέξη Παππά και την υποκριτική

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί αυθόρμητο που συμπεριφέρεται όπως του έρχεται. Όλα όσα κάνει έχουν από πίσω συγκεκριμένη σκέψη και στρατηγική. Δεν ήταν μαχαιριά που αποχώρησα με συνυποψήφιο τον Τριαντάφυλλο, άλλωστε εγώ επέλεξα να αυτοπροταθώ. Το κοινό επέλεξε να παραμείνει ο Τριαντάφυλλος και είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν πηγαίνω γενικά στα μπουζούκια, προτιμώ να πάω σε μια ντίσκο να χορέψω. Σε εμένα δεν πρότεινε 2000 ευρώ για να τον στηρίξω, το έκανε στον Κόρο και τον Ασημακόπουλο», πρόσθεσε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top