Χατζίδου-Παύλου: Η νέα ημερομηνία του γάμου και της βάφτισης της κόρης τους

«Όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τον Σεπτέμβριο»

Τα παιχνίδια της Ελένης και του Ετεοκλή με την κορούλα τους δεν έχουν σταματημό!

Έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη κι ευτυχισμένη οικογένεια εδώ και λίγα χρόνια, παρότι ακόμα η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Χατζίδου – Παύλου: Τα παιχνίδια με τη Μελίτα στη βεράντα του σπιτιού τους

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η κόρη τους είναι μια μικρή τενίστρια

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εφημερίδα Real News όπου αναφέρθηκε στην οικογενειακή ευτυχία που ζει, εξηγώντας τους λόγους που ο θρησκευτικός γάμος και η βάφτισης της κορούλας τους αλλάζει -ξανά- ημερομηνία.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου Κόρη

Ελένη & Ετεοκλής βόλτα με το Μελιτάκι τους στη Γλυφάδα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Για ακόμα μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε τα σχέδια του γάμου μας και της βάφτισης της κόρης μας. Πλέον ο Ετεοκλής και εγώ είμαστε σίγουροι πως, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, μέχρι τον Μάιο δεν έχουμε εικόνα για τα μέτρα που θα ισχύσουν στους γάμους τον Ιούνιο. Πιστεύουμε ότι όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τον Σεπτέμβριο και πολύ καλύτερα», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Ετεοκλής Παύλου: Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα πολύ τρυφερό βίντεο!

Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της μεγάλωσε και τρώει μόνη της πλέον!

«Θα βαφτίσουμε την κόρη μας σε κλειστό κύκλο στις 4 Σεπτεμβρίου. Νονοί της μικρής θα είναι ο επιχειρηματίας Θωμάς Παπαδόπουλος, η personal trainer Άντι Γιαννακοπούλου, ενώ θα μας παντρέψει η επιχειρηματίας Ειρήνη Ζέη, ανιψιά της Καίτης Γαρμπή. Την οργάνωση του γάμου έχει αναλάβει η Όλγα Καραβερβέρη και το υπέροχο νυφικό μου ο Stylianos. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα - Δήμητρα. Μελίτα ήταν το όνομα που άρεσε και στους δυο μας, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή», πρόσθεσε η τρισευτυχισμένη μαμά και σύζυγος.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top