«Υπήρξε δική μου επιλογή»: Η ανακοίνωση του ΚΘΒΕ για τον Νίκο Νικολάου

«Η αποχώρηση ήταν συναινετική», είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ

Δείτε τι είπε ο ηθοποιός αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό

Ο Νίκος Νικολάου μετά τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, αποτελεί παρελθόν από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, όπου ήταν αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής του θεάτρου.

Νικολάου: Τέλος από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος μετά τις καταγγελίες

Νίκος Νικολάου: Η απάντηση στα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης!


Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Νίκος Κολοβός, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως ήταν δική του επιλογή να αναλάβει ο ηθοποιός την εν λόγω θέση, αλλά και πως η «αποχώρησή του ήταν συναινετική» προκειμένου  να προστατευθεί το ΚΘΒΕ.

Νίκος Νικολάου

Νίκος Νικολάου

«Ο κ. Νίκος Νικολάου, τον οποίο γνώρισα το 2015 σε τηλεοπτική συνάντηση και έκτοτε εξελίχθηκε σε φίλο και συνεργάτη μου, απέχει προς το παρόν από τα καθήκοντά του στο Κρατικό Θέατρο Βορ. Ελλάδος, από την Παρασκευή 12 Μαρτίου. Η αποχώρηση του υπήρξε συναινετική, προκειμένου να προστατευτεί το θέατρο από θορύβους και ο ίδιος να αφοσιωθεί στη διαλεύκανση της προσωπικής του υπόθεσης.


Ο κ. Νίκος Νικολάου υπήρξε καθαρά δική μου επιλογή και προς τιμήν της η κυρία Υπουργός απεδέχθη άμεσα την πρόταση, προκειμένου να διευκολύνει το έργο μου. Συνεργάστηκε μαζί μου σε μία ανυπέρβλητα δύσκολη εποχή με ιδιαίτερο ζήλο και επικοινωνιακό χάρισμα. Του εύχομαι καλή τύχη και δικαίωση σε ό,τι δικαιούται», αναφέρει ο Νίκος Κολοβός.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top