Παπούλια προς ΣΕΗ: Να διορθωθεί το ατόπημα με τον Μαρκουλάκη

Οι αναρτήσεις - συμπαράσταση της ηθοποιού στον συνάδελφό της

Το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου ειδήσεων του Star για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στις 23/2/2021
 

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη βρίσκεται και η Εβελίνα Παπούλια, η οποία έκανε θερμή παράκληση στο ΣΕΗ να διορθώσει το ατόπημά του προς τον ηθοποιό.

Ο ίδιος ο κ. Μαρκουλάκης έστειλε ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και εξέφρασε δημόσια τη λύπη και τη δυσαρέσκειά του που στοχοποιήθηκε, όπως αναφέρει ο ίδιος, με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη. 

Οι αναρτήσεις – συμπαράσταση της Εβελίνας Παπούλια προς τον συνάδελφό της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές του #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατ’ ιδίαν μαζί του. Δε θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι-συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού! Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια.

παπούλια μαρκιυλακης λιγναδης σεη

Οι αναρτήσεις – συμπαράσταση της Εβελίνας Παπούλια προς τον συνάδελφό της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη
 

«Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θέλουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο», δήλωσε  η ηθοποιός και στο τέλος της ανάρτησής της έκανε tag τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Σμαράγδα Καρύδη και υπογράμμισε: «Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας». 

μαρκουλακης ΣΕΗ

Οι αναρτήσεις – συμπαράσταση της Εβελίνας Παπούλια προς τον συνάδελφό της, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη
 

Κύμα συμπαράστασης για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη τάχθηκε και άλλοι ηθοποιοί, όπως η πρώην σύζυγός του, Έρση Ξενάκη, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Αγαπημένε μου, πάντα περήφανη για σένα».

Δημόσια τον υποστήριξε και ο Μάριος Αθανασίου γράφοντας: «Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης», ενώ από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας, Πρόεδρος του ΣΕΗ, δήλωσε: «Μπορεί να έγινε και ένα μικρό φάουλ στην τετρασέλιδη ανακοίνωσή μας. Τον καλώ να έρθει στο Σωματείο, να μιλήσουμε και να συναποφασίσουμε μερικά πράγματα, γιατί είμαι υπέρ της φιλικής διάθεσής όλων των πραγμάτων».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top