Σολωμού: Με έχουν απατήσει – Μόνο για τον Αθανασίου δεν έχω μάθει κάτι

Όσα είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή

Αυθόρμητη και ειλικρινής η Μαρία Σολωμού μίλησε για την προσωπική της ζωή λέγοντας πως οι άνδρες τη φοβούνται αλλά και πως την έχουν απατήσει.

Μαρία Σολωμού για Δημήτρη Μοθωναίο: «Με συγκλόνισες»

«Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ γλυκιά. Δε στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Οουυυ έχω φάει κέρατο. Με τον Μάριο Αθανασίου δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω», δήλωσε η ηθοποιός.

Σολωμού: Η μεγάλη απόφαση που πήρε μετά τον χωρισμό από τον Μουζουράκη

Μάλιστα, όταν οι οικοδεσπότες της εκπομπής «Χιούστον το λύσαμε» Φάνης Λαμπρόπουλος και Νικόλας Ράπτης τη ρώτησαν αν είναι single αυτή την περίοδο εκείνη έδωσε μια αινιγματική απάντηση. «Τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δε θα πω ξανά τίποτα για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single! Τώρα το τι κάνω είναι μια άλλη ιστορία».

Πάνος Μουζουράκης - Μαρία Σολωμού

Πάνος Μουζουράκης - Μαρία Σολωμού: Οι δύο πρώην σύντροφοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις/ NDP Photo Agency

Να υπενθυμίσουμε όυτι η Μαρία Σολωμού έχει αποτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο από τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό, Μάριο Αθανασίου, ενώ η τελευταία της σχέση που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν με τον Πάνο Μουζουράκη.Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 8 χρόνια, αλλά χώρισε όταν εκείνος έφυγε για την Αμερική και συγκεκριμένα, το Λος Άντζελες.


Δείτε όλες τις lifestyle ειδήσεις


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top