Τουμασάτου: «Όχι συγγνώμες από κάποιον που έχει χουφτώσει ένα παιδάκι!»

Κάθετη η δημοφιλής ηθοποιός για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο

Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και πάντα λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως ήταν λογικό εξέφρασε τη δική της άποψη για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τον χώρο του θεάτρου

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε το πρωί της Τετάρτης στο «Πρω1νό» για το θέμα των ημερών με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τη λεκτική και ψυχολογική βία. 

Τουμασάτου για Δούκα: «Σε ευχαριστώ για την πόρτα που άνοιξες!»

«Σε όλους τους χώρους υπάρχουν όλα τα είδη των ανθρώπων. Σε εμάς επειδή είμαστε πιο αναγνωρίσιμοι -τουλάχιστον ένα ποσοστό- ξέρει κι ο κόσμος όταν μιλάμε για κάποιον ότι έκανε κάτι, ποιος είναι αυτός ο κάποιος. Δε σημαίνει ότι όλος ο χώρος είναι έτσι», ανέφερε. 

«Σεβασμός δεν υπάρχει, ο σεβασμός κερδίζεται, δε χαρίζεται σε κανέναν και για κανέναν λόγο… Ακόμη και τώρα υπάρχουν κορίτσια που ξέρουμε ότι έχουν υποστεί κάποια πράγματα, αλλά δε θέλουν να βγουν να το πουν. Κάποιον λόγο θα έχουν. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Σοφία Μπεκατώρου που άνοιξε τη μεγάλη πόρτα και μετά στη Ζέτα και την Τζένη που άνοιξαν τα παράθυρα να μπει φως, να φύγει επιτέλους η μούχλα που υπάρχει», είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. 

Μαριάννα Τουμασάτου: Νέα μαλλιά, νέα γυναίκα!

«Εγώ όταν τελείωσα μια πολύ δύσκολη Σχολή νόμιζα πως το να καθαρίσω τη σκηνή ήταν μέσα στις υποχρεώσεις του μαθητή. Όχι δεν ήταν. Όταν βγήκα στη δουλειά και μου έλεγαν "πρέπει να καθαρίσουμε τη σκηνή", νόμιζα ότι θα το έκανα εγώ. Έχω πιεστεί πολύ στη σχολή μου. Έχω περάσει μπούλινγκ, νόμιζα ότι έτσι ήταν. Τα έβγαλα πέρα, αλλά εξασφάλισα μια άσπρη τούφα στα μαλλιά μου. Ένα καλοκαίρι ολόκληρο ο Λαζάνης με έδιωξε από τη σχολή γιατί θεωρούσα ότι δεν κάνω για κανένα θέατρο. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι βασανίστηκα. Είναι αυτά πράγματα για ένα 19χρονο κορίτσι; Αλλά έτσι έμαθα», είπε για την εμπειρία που είχε στα πρώτα της βήματα.

«Το θέατρο θέλει θυσίες, αλλά δε θα πεθάνουμε εμείς για το θέατρο. Πρέπει να φύγουν από τον χώρο, είναι πολλά χρόνια αλλά δε βάζουν μυαλό. Δε θέλω η κόρη μου να βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο, ούτε κάποιο άλλο κοριτσάκι. Ούτε κανένα αγοράκι να ταλαιπωρηθεί. Κανένα παιδί δε θέλω να το περάσει αυτό. Να πάνε σπίτι τους... να ζητήσουν βοήθεια και να τελειώνουμε με αυτό. Πολλοί ζητάνε προστασία, για ποιον λόγο; Για τις οικογένειές τους, γιατί δεν τις προστάτευσαν πιο πριν;» ανέφερε. 

Δείτε πώς ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου όταν πήγαινε Β’ Λυκείου!

«Ούτε να ακούω για συγγνώμες. Να ζητήσω συγγνώμη για κάτι που έκανα εγώ. Όχι από κάποιον που έχει χουφτώσει και κλειδώσει ένα παιδάκι στο καμαρίνι. Η συγγνώμη τι είναι; Όταν μετανοώ για ό,τι έχω κάνει, όχι όταν φοβάμαι επειδή εξετέθην. Άλλο η συγγνώμη άλλο τα πίτουρα. Με ποιο δικαίωμα παίζεις με την ψυχή ενός ανθρώπου; Πώς το κάνεις αυτό το πράγμα; Πήγαινε να το λύσεις και μην παίρνεις στον λαιμό σου παιδιά», συμπλήρωσε η ηθοποιός. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top