Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Βλέπω ένα ποτάμι να ξεπλένει αυτή τη βρωμιά!»

Το μήνυμα του γνωστού ηθοποιού για την κατάσταση στο ελληνικό θέατρο

Δείτε τις δηλώσεις της Φαίης Ξυλά για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Το δικό του μήνυμα μέσα από το Facebook έστειλε ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το ελληνικό θέατρο.

Ο πρώην σύζυγος της Φαίης Ξυλά, σημειώνει στην άναρτησή του ότι: «Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου και έχοντας υπάρξει θύμα ψυχολογικής βίας και επί σκηνής εξύβρισης και εν γενεί βίας (καταστάσεις που αντιμετώπισα με σθεναρή αντίδραση και με ανοιχτή αντιπαράθεση με τα "ιερά" ΤΕΡΑΤΑ του χώρου ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ψυχολογικό – καλλιτεχνικό – οικονομικό κ.α…) βλέπω ένα ποτάμι να ξεπλένει αυτή τη βρωμια…». 

Φαίη Ξυλά: Η στήριξη από τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο 

Φαίη Ξυλά Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

«Βλέπω όμως και μου προκαλεί αηδία οοολους αυτούς τους "συναδέλφους", που ως αυλοκόλακες και παρατρεχαμενοι ή από πλάνη ότι θα τους "βολέψουν" σε επόμενες συνεργασίες ή από φόβο ακόμη ή επειδή χειραγωγηθήκαν έντεχνα ή λόγω ανοσίας και απειρίας, βλέπω να βγαίνουν ως πραγματικοί υποκριτές να καταγγέλουν τη βία στην οποία οι ίδιοι συμμετείχαν…ως πιόνια του θύτη προβοκάροντας και απομονώνοντας τα θύματα!!!» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο μήνυμα του. "Βγείτε επιτέλους ΤΩΡΑ και ζητήστε μια συγνώμη αν έχετε τη μεγαλοσύνη ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ αλλιώς συνεχίστε να ζείτε έτσι…". 

Γιαννακόπουλος: Μίλησε για τη σχέση του με τη Φαίη Ξυλά μετά το διαζύγιο

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου και έχοντας υπάρξει θύμα ψυχολογικής βίας και επι σκηνής…

"υ.γ. να μην αναφερθώ σε κολλητους «δημοσιογραφους»,«κριτικούς» που τους κάλυπταν στα μέσα ώστε να μην αποκαλυφθούν τα αίσχη τους και να επιτυγχάνουν τους σκοπούς τους…"», σχολίασε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

 

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου και έχοντας υπάρξει θύμα ψυχολογικής βίας και επι σκηνής...

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Giannakopoulos στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top