Νικολέττα Ράλλη: «Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει δεχθεί παρενόχληση»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί παρενόχληση εν ώρα εργασίας

Η σημερινή αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη σχετικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη

Από εχθές το πρωί, πλήθος καταγγελιών έχουν έρθει στο φως σχετικά με περιστατικά  βίας και παρενόχλησης στον καλλιτεχνικό χώρο. Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχουν βρει το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση που έχουν δεχθεί από συναδέλφους τους. 

Με αφορμή αυτά τα γεγονότα και μια ερώτηση από ακόλουθό της , θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της και η Νικολέττα Ράλλη μέσω του Instagram. 

Ζέτα Δούκα: Η δημόσια στήριξή της στην Ευδοκία Ρουμελιώτη

Αρχικά, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ανοιχτά την στήριξή της στη Ζέτα Δούκα, η οποία αποκάλυψε περιστατικό σωματικής βίας που είχε δεχθεί από τον Γιώργο Κιμούλη: «Στενοχωρήθηκα πολύ που έζησε όλο αυτό. Το περιέγραψε με τέτοιο τρόπο που μπήκα στη θέση της και ταράχτηκα. Πάρα πολύ καλά έκανε και το μοιράστηκε μαζί μας», δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη σχετικά με το συμβάν. 

Η παρουσιάστρια όμως έκανε και μια πιο ανατριχιαστική δήλωση, όταν ρωτήθηκε αν έχει δεχθεί ποτέ σεξουαλική- λεκτική ή ψυχολογική βία εν ώρα εργασίας.

«Εννοείται», ήταν η απάντηση της, ενώ συνέχισε: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να ΜΗΝ έχει δεχτεί, σε οποιονδήποτε χώρο».

Η απάντηση του Γιώργου Κιμούλη στις καταγγελίες της Κατερίνας Γερονικολού

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top