Πανταζής: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες και η αδυναμία στην κόρη του

«Κάνω πράγματα που κάνει ένας 20άρης»

Το… άλμπουμ της ζωής του ξεφύλλισε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Ελλάδα, αφού ήρθε από την Τασκένδη σε ηλικία 9 ετών.

Πάνος Κιάμος: Το περιστατικό με τον Πανταζή που «σημάδεψε» την καριέρα του

Προερχόταν από φτωχή οικογένεια και έτσι αποφάσισε να προσφέρει οικονομικά κάνοντας διάφορες δουλειές ξεκινώντας από λούστρος, πωλούσε πάγο, αλλά και σουβλάκια.

 

Τα χρόνια πέρασαν και κατάφερε να γίνει ένας καταξιωμένος τραγουδιστής που εκτός από επαγγελματικές επιτυχίες έχει και επιτυχία στο γυναικείο φύλο.

Ποιος Σπαλιάρας; Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει ότι ξεπέρασε το… ρεκόρ του!

Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στις γυναίκες. «Κάνω πράγματα που κάνει ένας 20αρης, Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν παίρνω ναρκωτικά. Αγαπάω τις γυναίκες και το τραγούδι… Ας πεθάνω από αυτά. Εγώ φταίω που είμαι με μικρότερες γυναίκες; Είμαι τσαχπίνης δεν ξέρω. Έρχονται γιατί τις τραβάει κάτι φωτεινό. Αν η κόρη μου μου έλεγε ότι τα έχει με έναν 60 χρονών, στην αρχή θα προβληματιζόμουνα. Μετά όμως δε θα μπορούσα να κάνω κουμάντο στη ζωή της», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή «Direct».

Βέβαια, η μεγαλύτερή του αδυναμία είναι η κόρη του, Κόνι, με την οποία έχει εξαιρετική σχέση. «Η καλύτερη σχέση που μπορεί να έχει ένας γονιός με το παιδί του. Εμένα με βοήθησε ο κορωνοϊός. Αποφάσισε να έρθει με τον εκλεκτό της καρδιάς της στο σπίτι μου και να μείνουμε και οι τρεις μαζί. Εκεί δεθήκαμε, το παιδί μου δε με γνώριζε. Ταξίδευα, έλειπα συνέχεια. Το παιδί δεν ήξερε τον μπαμπά του, τσακωθήκαμε, περπατήσαμε, γελάσαμε έξω, αγαπηθήκαμε, γνώρισε ο ένας τον άλλον και τώρα μένει μαζί μου».


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top