Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τα χρόνια που έκανε την εκπομπή της

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω ενός σχολίου στο Instagram

Όσα είπε ο κουμπάρος τη Μενεγάκη και γνωστός πλαστικός χειρουργός, Ανδρέας Φουστάνος, για εκείνη

Μπορεί να έχουν περάσει περίπου έξι μήνες από το μεγάλο της φινάλε στη τηλεόραση και την τελευταία φορά που την είδαμε στο πλατό της, όμως τώρα, όπως φαίνεται, ήρθε η στιγμή να εξομολογηθεί όσα ένιωθε τόσα χρόνια κάνοντας την καθημερινή εκπομπή της.

«Είπα στην Ελένη Μενεγάκη ότι κακώς αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης»

Η Ελένη Μενεγάκη αν και απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, δεν έχει χάσει επαφή με τους θαυμαστές και τους τηλεθεατές της, καθώς επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά μαζί τους μέσω social media.

ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε τις στιλάτες φόρμες της και βγήκε για περπάτημα

Μάλιστα, στη σημερινή της ανάρτηση, μια διαδικτυακή της φίλη σχολίασε: «Είναι αλήθεια περίεργο να επικοινωνεί κάποιος μαζί σου έστω κι έτσι. Μας λείπει το γέλιο σου. Μας λείπεις εσύ Ελένη».

Η παρουσιάστρια φυσικά, απάντησε στο εν λόγω σχόλιο και «άνοιξε» την καρδιά της γράφοντας όλα όσα εκείνη ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

«Μου λείπετε κι εσείς, η παρέα μας, η καθημερινότητά μας, τα γέλια και οι συζητήσεις μας. Το πιστεύεις ότι ένιωθα σαν να είμαστε στο ίδιο σαλόνι και τα λέγαμε καθημερινά; Έτσι ένιωθα κι ας ακούγεται παράλογο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top