Κοκλώνης: Η οικονομική καταστροφή & όλη η αλήθεια για το «Βίσση - Βανδή»

Ο παρουσιαστής - παραγωγός «άνοιξε» την καρδιά του

Ποδαρικό στα «Μεσάντυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Κολώνης και έδωσε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε να εδραιώσει τις ταξιδιωτικές του επιχειρήσεις, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την οικονομική του καταστροφή και πώς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του ξεκινώντας από το μηδέν.

Ακόμα μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του αλλά και το παρασκήνιο πίσω από τη συνάντηση on stage των Βίσση – Βανδή στοJ ust the 2 of Us, που ήταν το gossip γεγονός των ημερών.

Η οικονομική καταστροφή και η συνάντηση με τον Justin Bieber στην Αμερική

«Πήρα την τσάντα μου κι είπα δεν πάμε να ανοίξουμε την εταιρία που έχουμε εκεί πολλούς πελάτες. Είχα τότε 5 εκατομμύρια ευρώ κι ήταν σαν να έχω 5 δισεκατομμύρια. Στη Νέα Υόρκη αυτά δεν φτάνουν ούτε για ένα μήνα. Έπρεπε να σκεφτώ κάτι ανατρεπτικό για να διαφημίσω την εταιρία. Την εποχή εκείνη όλοι έβριζαν τον Justin Bieber γιατί είχε οδηγήσει μεθυσμένος. Επειδή είμαι τυχερός και κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου κρατείται ο ίδιος. Πάω εκεί με ένα εισιτήριο δίχως επιστροφή, όπως του ζητούσαν τότε στην Αμερική. Μόνο που έκανα αυτό δωρεάν έγινα γνωστός σχεδόν σε όλη την Αμερική. Απογειώθηκε η εταιρία που πήγα εκεί με έναν φάκελο. Πρέπει να έχεις και θράσος και είπα ότι του προσφέρω το εισιτήριο να πάει όπου θέλει. Φυσικά δεν το πήρε».

Tο παρασκήνιο της «ιστορική» on stage συνάντησης Άννας Βίσση -  Δέσποινας Βανδή

Φυσικά, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη συνάντηση που ο ίδιος κανόνισε ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού. 

Βίσση – Βανδή: Τέλος στην «κόντρα» των 90s με φιλί στο στόμα

βισση βανδή

βανδή βίσση τραγουδησαν μαζί just κοκλώνης

Έρχεται τρίτος κύκλος J2US τον Φεβρουάριο; Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη

«Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα ανάμεσα στην Άννα και τη Δέσποινα. Την Άννα την ξέρω χρόνια και μου είχε κάνει και πλάτες στα προσωπικά μου. Τη Δέσποινα τη γνώρισα μέσα από το Just. Έλεγα στην Άννα, “Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε”. Πήγαινα στην Δέσποινα μου έλεγε “Δε θέλει η Άννα”. Η Άννα μου έλεγε το αντίθετο. Τους ζήτησα σαν δώρο να τραγουδήσουν μαζί στο Just. Μου έλεγαν, “Αποκλείεται να γίνει”. Μετά η Άννα μού είπε να το κάνουμε γραμμένο… Η πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου… Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά, “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη…”», είπε χαρακτηριστικά ο Κοκλώνης.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top