Η Κατερίνα Καραβάτου βοηθά τον Νίκο Μουτσινά να τα βρει με την Μαρία Ηλιάκη

Η παρεξήγηση μεταξύ των δύο πρώην συνεργατών κρατά χρόνια!

Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του Star μίλησε για την παλαιότερη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, καθώς και για τη μεγάλη επιτυχία της πρωινής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». 

H έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην Κατερίνα Καραβάτου για τη γιορτή της 

Και παρόλο που η Κατερίνα Καραβάτου ήταν η συνεντευξιαζόμενη, φαίνεται πως και εκείνη έκανε κάποιες ερωτήσεις που έφεραν σε δύσκολη θέση τον παρουσιαστή στο «Καλό Μεσημεράκι». 

Συγκεκριμένα, οι δύο παλιοί συνεργάτες έπαιξαν ένα παιχνίδι στο οποίο θα έπρεπε να απαντήσουν σε κάποιες αμήχανες ερωτήσεις ή αλλιώς να φάνε ένα πιάτο που δεν ήταν και τόσο νόστιμο!

Νίκος Μουτσινάς: Πώς είναι σήμερα η σχέση του με τη Μαρία Ηλιάκη;

Έτσι, η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε τον Νίκο Μουτσινά με ποιον πρώην συνεργάτη του δεν θα περνούσε με τίποτα το lockdown. Εκείνος δίστασε να απαντήσει, αλλά μόλις είδε την καρύδα με το …ψάρι, αποφάσισε να κάνει έντονες αποκαλύψεις: «Δεν θα έκανα καραντίνα με την Μαρία Ηλιάκη. Συγγνώμη Μαρία μου» στο οποίο η παρουσιάστρια του Star απάντησε: «Κοιτάξτε λίγο να τα βρείτε, γιατί δεν μπορώ αυτή την κατάσταση. Πάρε την τηλέφωνο μετά!». 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top