Ρεπαπή: Οι φωτογραφίες μετά τα χειρουργεία για τον καρκίνο του μαστού

H δημοσιογράφος έκανε μια ανασκόσπηση της χρονιάς που φεύγει

Η on air εξομολόγηση «Στη φωλιά των Κου Κου» για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού

Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι το 2020 να μας αποχαιρετήσει. Μία ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για όλους μας, όπως ήταν και για τη Μαριλού Ρεπαπή.

Mαριλού Ρεπαπή: «Είχα καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο»

Πριν από λίγους μήνες, η δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που είχε, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Μαριλού Ρεπαπή: Όσα είπε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού

Τα δύσκολα πέρασαν και η ίδια θέλησε να κάνει μία σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει. Η Μαριλού Ρεπαπή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο.

Μάλιστα, τις συνόδευσε με ένα συγκινητικό μασκροσκελές κείμενο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτήν τη χρονιά πήρα πολλά μαθήματα. Μαθήματα ζωής. Μαθήματα μαγειρικής. Μαθήματα Τετάρτης και Πέμπτης Δημοτικού. Το μεγαλύτερο μάθημα όμως που πήρα είναι ότι ο εαυτός μας δεν είναι δεδομένος, όχι μόνο για τους άλλους αλλά και για εμάς τους ίδιους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον προσέχουμε και να μην τον σκάμε για ασήμαντα πράγματα, πρόσωπα και γεγονότα. Φέτος ο οργανισμός μου, ούρλιαξε αυτήν τη δήλωση στις αρχές της χρονιάς και έτσι, ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει από πάνω μου, έφυγε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- μετά από δύο χειρουργεία. Όμως αυτή η τόσο κακή χρονιά για όλον τον κόσμο, φεύγει αφήνοντάς με πιο ώριμη και πιο δυνατή, γεμάτη ευγνωμοσύνη και αγάπη για τους δικούς μου ανθρώπους. Για το παιδί μου, για τον Νίκο, για τους αληθινούς μου φίλους και την οικογένειά μου. Πλέον το μόνο που θέλω είναι να βγαίνουν καθαρές οι εξετάσεις μου για να είμαι κοντά σε όσους αγαπώ. Τα ασήμαντα είναι ακριβώς αυτό, ασήμαντα. Έχω πια σταματήσει να «ποτίζω νεκρά φυτά». Οι εννιά φωτογραφίες μου, δεν είναι αυτές που πήραν τα περισσότερα λάικ. Είναι αυτές που περιγράφουν το πώς πέρασα το 2020 και δεν έχω δείξει ακόμα. Καραντίνα, χειρουργεία, τηλεκπαίδευση, μαγειρική, νέα σκέψη, νέο σπίτι και πολλή αγάπη».


Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top