Αρραβωνιάστηκε η Ariana Grande!

Ποιος είναι ο νεαρός μεσίτης που της «έκλεψε» την καρδιά;

Full in love και τρισευτυχισμένη φαίνεται να είναι στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας η Ariana Grande. 

Οι λίστες του Spotify με τα κορυφαία τραγούδια του 2020!

Η πασίγνωστη Αμερικανίδα pop star επεφύλασσε μία έκπληξη στους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους το απόγευμα της Κυριακής και με μία της ανάρτηση, ανακοίνωσε πως αρραβωνιάστηκε!

Συγκεκριμένα, πόσταρε μία φωτογραφία με το εντυπωσιακό μαργαριταρένιο δαχτυλίδι που της προσέφερε ο αγαπημένος της αλλά και μερικά, πολύ τρυφερά, κοινά τους στιγμιότυπα.

Αρραβωνιάστηκε η Ariana Grande

Αρραβωνιάστηκε η Ariana Grande gomez

Αρραβωνιάστηκε η Ariana Grande gomez

Αρραβωνιάστηκε Ariana Grande Dalton gomez

Ποιος είναι ο μεσίτης που έκλεψε την καρδιά της Ariana Grande

Ο λόγος για τον Dalton Gomez, έναν εξέχων μεσίτη, που σύμφωνα με το Page Six, εργάζεται σε μεσιτικό γραφείο, κάνοντας πωλήσεις εκατομμυρίων για τους πελάτες του. Έχει πουλήσει σπίτια για 1,9 εκατ. έως και 12,5 εκατ. δολάρια.

Το ίδιο Μέσο ανέφερε ότι τον Μάρτιο που μας πέρασε η Grande βρήκε τον έρωτα στα μάτια του γοητευτικού νέου κι ότι οι δυο τους πέρασαν την καραντίνα μαζί.

grande

Ο Dalton Gomez έχει αρκετούς διάσημους φίλους και το 2017 εθεάθη να βγαίνει παρέα με τη Miley Cyrus. Βρέθηκε, επίσης, στο πάρτι του Scooter Braun, όπου η όμορφη Ariana τραγούδησε καραόκε με την Tori Kelly, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Ashton Kutcher, η Mila Kunis κι ο Justin Bieber.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Gomez στο μουσικό βίντεο για το single της με τον Justin Bieber, “Stuck With U”,  όπου βλέπουμε το ζευγάρι να χορεύει αργά με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top