Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: Συγκινεί η Ιωάννα Λίλη για τον πατέρα της

Η ανάρτησή της στο Instagram

Σήμερα, 3 Δεκεμβρίου, η ημέρα είναι αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία. Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα αυτή, η Ιωάννα Λίλη έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό του πατέρα της που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ιωάννα Λίλη Παγκόμσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία ΑΜΕΑ

«3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία κι εμένα προσωπικά με βρίσκει, όπως κάθε χρόνο, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά.

Ο λόγος είναι απλός: θα ήθελα για τον πατέρα μου, όπως και για την μητέρα μου, που στέκεται βράχος δίπλα του, μια ζωή διαφορετική, απόλυτα υγιή και αυτόνομη. Ξέρω όμως ότι η δύναμη της αγάπης, της κατανόησης και της προσηλωμένης φροντίδας κάνει θαύματα και πάνω από όλα δίνει τέτοιο κουράγιο στους ανθρώπους αυτούς, ώστε να αναδεικνύονται σε μεγάλους μαχητές και σε αληθινά πρότυπα ζωής για τον καθένα μας.

Δεν έχουμε δικαίωμα να τους αφήνουμε στο περιθώριο, να τους υποτιμούμε, να τους φερόμαστε ρατσιστικά. Είναι θέμα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, αλλά και δείκτης πολιτισμού η φροντίδα, η κοινωνική καταξίωση και διατήρηση της αξιοπρέπειας αυτών των ανθρώπων. Ας διαγράψουμε τους ‘’Καιάδες’’ και τα στερεότυπα κι ας αφήσουμε την Αγάπη και την Αλληλοκατανόηση να γίνουν οδηγοί μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η συναισθηματικά φορτισμένη Ιωάννα Λίλη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top