Σύλληψη τραγουδιστή: Αναβλήθηκε επ΄ αόριστον η δίκη του λόγω κορωνοϊού

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια

Δείτε στο βίντεο την έξοδό του από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του πασίγνωστου τραγουδιστή, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής για παράνομη οπλοκατοχή και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 

Οι πρώτες δηλώσεις του πασίγνωστου τραγουδιστή – Αφέθηκε ελεύθερος

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της υπόθεσης του. 

Κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον γνωστό τραγουδιστή δε θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο τραγουδιστής έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύση της υπόθεσης δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκαση με κυβερνητική απόφαση.

Σύλληψη τραγουδιστή: Η άδεια οπλοφορίας είχε λήξει από το 2016!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Το δικηγορικό μας γραφείο ενημερώνει ότι πριν από λίγη ώρα και κατόπιν συνεννοήσεως, την οποίαν είχε ο επικεφαλής του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία, η δικογραφία με κατηγορούμενο τον τραγουδιστή δε θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση και η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο τραγουδιστής έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση».

Το χρονικό της σύλληψης

Ο τραγουδιστής το πρωί της Δευτέρας πήγε στον εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. 

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί. Ζήτησε και πήρε τριήμερη αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου, καθώς ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, βρισκόταν εκτός Αθηνών.

Όταν έφτασε στα δικαστήρια ο δημοφιλής καλλιτέχνης φορούσε χειροπέδες, τις οποίες έδειχνε επιδεικτικά στους δημοσιογράφους ενώ ως απάντηση αρκέστηκε στο να πει ειρωνικά: «Ιδού, είμαι εγκληματίας!».

Κατά την έξοδό του από το Πλημμελειοδικείο κράτησε την ίδια στάση λέγοντας ότι δε θέλει να μιλήσει γιατί αν μιλήσει θα πει άσχημα λόγια. 

Ο δικηγόρος του σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δικά του, αλλά ότι μπορεί να παράπεσαν από κάποιον άλλον που είχε μπει τις προηγούμενες ημέρες..

Όσο για το όπλο, αναφέρει ότι η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής του, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top