Πού θα κάνουν Χριστούγεννα Σοφία Χαρμαντά και Gerard Butler;

Το ζευγάρι δε διατυμπανίζει τη σχέση του

Οι δηλώσεις του μοντέλου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και φαίνεται πως η Σοφία Χαρμαντά και ο Gerard Butler, έχουν αποφασίσει που θα περάσουν τις φετινές γιορτές.

Το μοντέλο και ο διάσημος ηθοποιός έχουν επιλέξει να βρίσκονται ανάμεσα στο Λονδίνο και τη Σκωτία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Reallife».

«Επέλεξαν την Βρετανία ως βάση, καθώς σκέφτηκαν πως έτσι θα μπορούν να μοιράζονται τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους. Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ελβετία, όπου η Σοφία συμμετείχε σε φωτογράφιση. Προσπαθούν, όμως, και οι δύο να μη προβάλλουν τη σχέση τους στα media. Όταν η Σοφία έχει κάποιες μέρες κενό από επαγγελματικές υποχρεώσεις, φεύγει από το Λονδίνο και βρίσκεται με τον αγαπημένο της στη Σκωτία, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουν καθημερινή επικοινωνία», ανέφερε στην εφημερίδα στενή φίλη του ζευγαριού.

Σοφία Χαρμαντά: Η απάντησή της για τη σχέση της με τον Gerard Butler!

Μπορεί οι δυο τους να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο έκαναν κοινές καλοκαιρινές διακοπές και τρυφερά τετ α τετ είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σοφία Χαρμαντά: Έτσι γνώρισε τον Gerard Butler!

Η Ελληνίδα καλλονή πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με λόγια θαυμασμού για τον ηθοποιό, αφού στάθηκε στο πλευρό της όταν πήγε στην Αμερική για να γίνει μοντέλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top