Ελένη Χατζίδου: «Δε θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα»

Tα προβλήματα που αντιμετώπισε η τραγουδίστρια στον τοκετό

Μία συγκλονιστική συνέντευξη για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και την ημέρα που γέννησε έδωσε η Ελένη Χατζίδου και θυμήθηκε πόσο πολύ πόνεσε, καθώς δεν μπορούσε να κάνει επισκληρίδιο.

Ελένη Χατζίδου: Η περπατόπιτα για τα πρώτα βήματα της Μελίτας

«Στον προγεννητικό έλεγχο ανακάλυψα ότι είχα θρομβοφιλία. Δεν είχα ιδέα τι είναι αυτό. Και μου είπε ο γιατρός πως όταν με τα καλό, μείνω έγκυος, θα πρέπει να κάνω ενέσεις στην κοιλιά. Εγώ έκανα την αντιπηκτική μου βράδυ και μετά από μισή ώρα… έσπασαν τα νερά! Και όταν πήγα στο νοσοκομείο με ρώτησαν πότε την έκανα και τους είπα πριν από 40 λεπτά και μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω επισκληρίδιο! Δεν έκανα επισκληρίδιο και γέννησα στις 12 ώρες. Δε θέλω να θυμάμαι πόσο πολύ πόνεσα, αλλά εντάξει, τελείωσε. Με το που βγαίνει το μωράκι, ξαναγεννιέσαι!», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Μαμάδες» και το απόσπασμα προβλήθηκε στο ‘’Happy Day’’.

Τρυφερός μπαμπάς ο Ετεοκλής Παύλου: Δείτε τι κάνει με την κόρη του, Μελίτα!

Ελένη Χατζίδου γέννα μωρό γέννησε

Να θυμίσουμε ότι η Ελένη Χατζίδου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τη Μελίτα, στις 2 Σεπτεμβρίου του 2019. Πλέον, μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου και τη μικρούλα τους περνούν υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top