Η απάντηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη στην Έλενα Ακρίτα για τη... ζητιανιά

Πώς αποκάλεσε η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη τη δημοσιογράφο;

Μέσα από μία νέα μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, στέλνει… ευχές και κατάρες σε όσους την πλήγωσαν, ευχαριστεί όσους στάθηκαν στο πλευρό της και κατηγορεί εκείνους που έφεραν τον πατέρα της στα πρόθυρα του θανάτου.

Στη συνέχεια προειδοποιεί για μηνύσεις και αγωγές, ενώ αναφέρει πως σε νέα ανάρτηση της θα παρατεθούν τρεις επιστολές που είχε στείλει στον Πρωθυπουργό και στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Σοκάρει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Θα δέσω θηλιά στον λαιμό να πεθάνω

Στην εισαγωγή του κειμένου της αναφέρεται στην προσωπική της καταστροφή η οποία όπως η ίδια υποστηρίζει ξεκίνησε στα χρόνια της κρίσης για να κορυφωθεί στις ημέρες της πανδημίας. Κι αφού περιγράφει αναλυτικά τις δύσκολες στιγμές της κατά τις οποίες δεν είχε χρήματα ούτε για τις βασικές ανάγκες και ευχαριστεί τους αμέτρητους φίλους της που την στήριξαν περνά στους κανίβαλους, τους ανθρωποφάγους, στους συκοφάντες και στις… Κατίνες. Στους πρώτους ανήκουν όσοι λέρωσαν με τα λόγια τους το όνομα του μεγάλου Μίκη.

Έλενα Ακρίτα Μίκης Θεοδωράκης

Το 2015 η Έλενα Ακρίτα συνάντησε τον Μίκη Θεοδωράκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μιλώντας για τις… κατίνες, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναφέρεται στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα με τα παρακάτω λόγια: «Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα. Έγινες Κατίνα… Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Αντί να κουτσομπολεύεις δε μου στέλνεις κανα σακί ξηρά τροφή, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ…».

Αμέσως μετά η Μαργαρίτα «καταθέτει» πως προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές απέναντι σε όσους την ξεφτίλισαν, ξεφτιλίζοντάς τους με τον ίδιο τρόπο. Κι επαναλαμβάνει: «Δεν είμαι ζητιάνα».

Μίκης Θεοδωράκης: 95 χρόνια από τη γέννηση του σπουδαίου συνθέτη

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η 62χρονη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, με άναρτησή της στο Facebook ζητούσε να βοηθήσουν εκείνη και τον πατέρα της, αφού ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση, χωρίς φαγητό και ρεύμα στο σπίτι τους.

Η ανταπόκριση του απλού κόσμου ήταν άμεση, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βοήθησαν τον μεγάλο συνθέτη και την κόρη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ! Ευχές και κατάρες και το παράπονό μου για την αδιαφορία του υπουργείου Πολιτισμού. Έχω...

Δημοσιεύτηκε από Margarita Theodorakis στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top