Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Έμεινα μουγκή, δεν μπορούσα να μιλήσω για 6 μήνες»

Το πρόβλημα υγείας και η σχέση της με μικρότερο σύντροφο

Είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια της ελληνικής σόουμπιζ που παρότι δε βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, γνώρισε επιτυχία τόσο στο τραγούδι όσο και στην τηλεόραση.

Ελισάβετ Σπανού «στη φωλιά των Κου Κου»: Η αποχή από το τραγούδι και το φλερτ με την κατάθλιψη

Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού που μίλησε στο «Πρωινό» για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, αλλά και τον κατά 11 χρόνια μικρότερο σύντροφό της.

Ελισάβετ Σπανού

Η Ελισάβετ απέχει από τη δημοσιότητα, ωστόσο κάνει... θραύση στο Instagram /Φωτογραφία Instagram

«Είχα κάνει την επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Είχα μια κύστη με αίμα πάνω στις χορδές, η οποία έσπασε την ώρα που τραγουδούσα. Εγώ έμεινα μουγκή τελείως. Μου έκαναν το χειρουργείο, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω για 6 μήνες. Μου είχε πάρει η μαμά μου μια κόρνα για να τους φωνάζω μέσα στο σπίτι. Είχα μια σχέση τότε και του έγραφα σε ένα τετράδιο. Έγραφα ας πούμε “σε χωρίζω”», εξομολογήθηκε η μελαχρινή τραγουδίστρια. 

Τεράστια αλλαγή για την Ελισάβετ Σπανού: Με νέο look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Στη συνέχεια η Ελισάβετ που για ένα διάστημα ήταν ζευγάρι με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, αποκάλυψε ο τωρινός σύντροφός της είναι 11 χρόνια μικρότερός της: «Είναι 28 και είχα προκατάληψη με τη διαφορά ηλικίας. Θεωρούσα ότι είναι μεγάλη, αλλά στην πράξη δεν βιώνω χάσμα» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top