Ο πρίγκιπας Harry κάνει διαλογισμό - «Δύσκολα τα τελευταία χρόνια»

Όσα είπε με τη Meghan Markle για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για το πώς παραμένει υγιής και ευτυχισμένος, αποκαλύπτοντας ότι κάνει… διαλογισμό.

Harry - Meghan: Έκκληση στη Βρετανία για το τέλος του «δομικού ρατσισμού»

Σε εμφάνιση στο podcast της Teenager Therapy για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας το Σάββατο, ο πρίγκιπας είπε ότι ο διαλογισμός είναι το κλειδί και ότι δε σκέφτηκε ποτέ ότι θα το έκανε αυτό. «Η σημασία της δημιουργίας μιας στιγμής και του χρόνου που αφιερώνω στην ημέρα μου για να πάρω μια ανάσα, που δίνει δυνάμεις για να αντέξω», επεσημανε.

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πού είναι αφιερωμένη φέτος;

Η σύζυγός του, Meghan Markle επιβεβαίωσε ότι πρίγκιπας διαλογίζεται τακτικά, λέγοντας, μάλιστα, ότι είναι πολύ αφοσιωμένος κάθε φορά που διαλογίζεται.

Οι δυσκολίες των τελευταίων χρόνων

O πρίγκιπας Harry αποκάλυψε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολλές δυσκολίες στο παρασκήνια για τον ίδιον και τη σύζυγό του, ενώ τόνισε ότι το να είναι κάποιος τρωτός δεν είναι αδυναμία.

«Είναι πολλά. Υπάρχουν καλές ημέρες και υπάρχουν κακές ημέρες. Πρόκειται για αυτοπροστασία. Και το να είσαι τρωτός δεν είναι αδυναμία. Το να δείχνεις ότι είσαι τρωτός στον σημερινό κόσμο είναι δύναμη... Όσο περισσότερο μιλάμε γι' αυτό τόσο περισσότερο αποδεκτό γίνεται», είπε.

Η Meghan αποσυμφορίζεται κάνοντας… journaling

Από την άλλη η Meghan Markle έδωσε τη δική της συμβουλή αποσυμφόρησης, λέγοντας ότι το journaling είναι αυτό που την κάνει να ηρεμεί.

«Πρέπει να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Για μένα νομίζω ότι το journaling (να γράφεις στις σκέψεις σου σε χαρτί) είναι πολύ σημαντικό. Μου επιτρέπει να σκεφτώ από πού ήρθα. Μου ανοίγονται άλλες προοπτικές. Όταν κοιτάς πίσω σε κάτι, δεν φαίνεται τόσο σημαντικό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top