Νίκος Κουρής: «Έφυγα από εκπομπή και αισθανόμουν ότι με είχαν “βιάσει”»

Όσα εξομολογήθηκε on camera ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Σαν να τον έχουν «βιάσει» σε εκπομπή στην τηλεόραση είχε αισθανθεί στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κουρής

Νίκος κουρής εκπομπή βιασμός

Ξεκάθαρος ο Νίκος Κουρής: «Θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή!»

Νίκος Κουρής: Το επάγγελμα που είχε σκεφτεί να κάνει λόγω του κορωνοϊου

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα στην τηλεόραση, εκτός από μία εκπομπή, μια φορά, που δεν το περίμενα. Ήταν μια εκπομπή καλλιτεχνική, πολιτιστικό μαγκαζίνο σε κρατικό κανάλι. Στεναχωρήθηκα και ντράπηκα πολύ. Γύρισα σπίτι και αισθανόμουν σαν να με έχουν “βιάσει”. Εννοώ ένας βιασμός και αυτού που είσαι και αυτού που θες να πεις. Και του χρόνου που σου δίνεται για να μιλήσεις γι’ αυτό που κάνεις, όχι για τον εαυτό σου.

Υπήρχε ένα πράγμα που δεν το περίμενα. Σε ποιον να παραπονεθώ; Δεν παίρνω ποτέ τηλέφωνα, δεν τα κάνω αυτά, δε ζητάω το λόγο από κανέναν ποτέ. Ούτε από δημοσιογράφους που έχουν παραποιήσει συνεντεύξεις μου, που γράφουν άλλα, που κόβουν και ράβουν και βάζουν κάτι bold περίεργα για να πουλήσει το φύλλο. Τα έχω συνηθίσει αυτά.

Με παίρνει η μητέρα μου πολύ συχνά, μου λένε διάφοροι φίλοι “τι είναι αυτό που είπες;” και εκεί λίγο ντρέπεσαι. Δεν μπορείς να δικαιολογηθείς , γιατί ό, τι απομονώνεται, λειτουργεί από μόνο του», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός στο ‘’Pop Up’’ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top