Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Μιλά για τον όμορφο σύντροφό της και λιώνει!

Η «Θεοδοσία» από τις «Μέλισσες» για τη φήμη, την τηλεόραση και τη σχέση της

Ξεχώρισε στις «Άγριες Μέλισσες» με τον ρόλο της «Θεοδοσίας». Παρότι στην αρχή ήταν από τους… μισητούς χαρακτήρες, με τον θάνατό της αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος! 

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε πώς αποχαιρέτησε η «Δρόσω» τη «Θεοδοσία»

H Xριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, για την τελευταία πολυσυζητημένη σκηνή του ρόλου της, το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα, αδερφό του γνωστού ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα.

«Παλιότερα με έκραζαν στο twitter γιατί ήμουν εμπόδιο στον έρωτα της Λενιώς και του Λάμπρου. Στην αρχή το κοινό ήθελε να φύγει η Θεοδοσία, να τους αδειάσει τη γωνιά, στο τέλος όμως ήθελε να μείνει» είπε για τον ρόλο της «Θεοδοσίας».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη-Ρούλα Ρέβη: Τι είναι αυτό που τις ενώνει;

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση που της χρέωσαν με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, αλλά και για τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα.

Θανάσης Τότσικας

«Έτυχε να κάνουμε διακοπές στο ίδιο μέρος με τον Γιώργο και το λέγαμε για πλάκα ότι θα βγει βρώμα και βγήκε και γελούσαμε μεταξύ μας! Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδελφό του τον Αποστόλη Τότσικα, είναι δύο όμορφα παιδιά. Ο Θανάσης δεν έκρινε εμένα στις Άγριες Μέλισσες, αλλά μπορεί να σχολιάζαμε μια σκηνή. Με βοηθούσε πάρα πολύ να μάθω τα λόγια μου» ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top