Γιώργος Καραμίχος: «Αυτό με κράτησε και ακόμα με κρατά ζωντανό»

Με ποιες δυσκολίες ήρθε αντιμέτωπος στην Αμερική ο γνωστός ηθοποιός;

Στιγμιότυπο από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Ο Γιώργος Καραμίχος, έδωσε πρόσφατα μία εφ όλης της ύλης συνέντεξη, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε στην Αμερική, κάνοντας μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Γιώργος Καραμίχος: Ο λόγος που επιστρέφει στην Ελλάδα

Έχεις διαγράψει μία τεράστια καλλιτεχνική πορεία στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια πολύ συνειδητά επέλεξες να ζήσεις στις ΗΠΑ, κάνοντας μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα αρχή με ξεχωριστές συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες και διεθνείς σειρές. Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες που βίωσες τα 7 χρόνια της Αμερικής και τι σε κράτησε εκεί;

Δεν αισθάνομαι ότι έχω καταφέρει τίποτε σπουδαίο μέχρι στιγμής πέρα από το γεγονός ότι καταφέρνω να ζω μέσα από τη δουλειά που αγαπώ. Πολλές δυσκολίες. Πείνα, αμφισβήτηση, επιθέσεις από γνωστούς και αγνώστους και τρέλα από μέσα κι από έξω. Ωραιότατα μαθήματα-προκλήσεις για απλούς θνητούς. Αυτό με κράτησε και ακόμα με κρατά ζωντανό είτε στην Αμερική είτε στην Ελλάδα ή όπου αλλού με φέρει το ποτάμι της ζωής.

Απαιτήθηκε να κάνεις άλλες δουλειές το πρώτο διάστημα;

Πολλές. Πορτιέρης σε εστιατόρια και μπαρ, ιδιαίτερα μαθήματα γλωσσών, θεραπείες. Ακόμη και οδηγός σε μια κυρία με αναπηρία.

Υπήρξαν ημέρες στις ΗΠΑ που  δεν είχες χρήματα ούτε για τα αναγκαία;

Δυστυχώς ναι. Χωρίς 1,5 δολάριο να πάρω λεωφορείο. Κι έπρεπε να περπατήσω 4,5 ώρες μετά την πρόβα για να φτάσω σπίτι. Τεράστιες αποστάσεις. Να σκεφτείς και να σκεφτείς.

Γιώργος Καραμίχος: Αγνώριστος - Ξύρισε το κεφάλι του!

Τι έμαθες για τον εαυτό σου το διάστημα που έζησες στην Αμερική;

Ότι το ζητούμενο στη ζωή είναι μόνο η ευτυχία. Παλεύουμε για τη δική μας ευτυχία αρχικά και αν βοηθάμε κι άλλους να ευτυχήσουν, ακόμη καλύτερα. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι.

Το 2020 μας έφερε αντιμέτωπους με βία και σκληρότητα με μία πανδημία. Υπήρξαν φίλοι σου στην Αμερική που νόσησαν;

Ναι. Και στην Αμερική και στην Ελλάδα. Η ψυχή τους όμως ακμαία και γι’ αυτό ο κύριος covid τους έκανε ακόμη πιο δυνατούς.

Φοβήθηκες για τη ζωή σου;

Περισσότερο για τη ζωή των άλλων. Και δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι ακριβώς. Απλώς θέλω να είμαι εν εγρηγόρσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top