Φαίη Σκορδά: Τα τρυφερά λόγια on air για τον νέο της σύντροφο!

Άνοιξε την καρδιά της στον Νίκο Χατζηνικολάου η παρουσιάστρια

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στον νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος σχέση επόμενο βήμα Χατζηνικολάου

Η Φαίη με τον αγαπημένο της σε χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα/ NDP Photo Agency

Φαίη Σκορδά: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα

«Είμαι χαρούμενη. Εκτιμώ πάρα πολύ κάποια πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο. Το καλοκαίρι που ήμασταν στη Χαλκιδική ήρθε για ένα Σαββατοκύριακο ο Νίκος να μας δει και χωρίς να μου το πει πήγε στη θεία μου τη Σοφία να την δει. Και μου έστειλε μια κοινή τους selfie. Δεν πήγε να ζητήσει το χέρι μου. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ και σέβομαι για τον τρόπο που με βλέπει. Με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και ζήτησε τη γνώμη του Νίκου Χατζηνικολάου για τον αγαπημένο της, καθώς τον έχει γνωρίσει σε έξοδο για φαγητό.

Φαίη Σκορδά: Μας έδειξε το δώρο του συντρόφου της για τη γιορτή της

«Μου φάνηκε συγκροτημένος, σοβαρός με άποψη για τα πράγματα, πετυχημένος, ήρεμη δύναμη και πολύ ωραίος!», είπε χαρακτηριστικά ο Χατζηνικολάου στη Σκορδά και η συζήτηση πήγε στο θέμα του «επόμενου βήματος» και της προοπτικής αυτής της σχέσης.

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

«Έχει πολύ καλή προοπτική. Δε θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εγώ είμαι έτσι. Αν πατήσεις να δεις σχέσεις Φαίης Σκορδά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Πριν ήταν ο Γιώργος, τώρα ο Νίκος. Για να το επιτρέψω αυτό να γίνει, σημαίνει πολλά», είπε με σιγουριά η παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top