Μπέζος: Γιατί δε συνεχίσθηκε για τρίτη σεζόν η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» 

Η… μακάβρια λεπτομέρεια στο ισπανικό σενάριο    

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου στην Ελεονώρα Μελέτη

Τον λόγο για τον οποίο δεν συνεχίσθηκε η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», η οποία προβαλλόταν με επιτυχία στο Mega πριν τη διακοπή λειτουργίας του, αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξη στο “ΒΗΜΑgazino” της εφημερίδας  «Το Βήμα της Κυριακής».    

Γιάννης Μπέζος: Ο νέος του ρόλος θα θυμίζει τον «Σμήναρχο Κάκαλο»;

Ο Γ. Μπέζος παραδέχθηκε ότι την παρακολουθεί κάποιες φορές και όταν προβάλλεται σε επανάληψη.         «Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς “Los Serrano”.  Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: εξίμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο. Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί» δήλωσε για το τι συνετέλεσε ώστε να γίνει η σειρά μεγάλη επιτυχία». 

Γιάννης Μπέζος: Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αλλά όσον αφορά το γιατί δε συνεχίσθηκε η σειρά, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μια… «μακάβρια» λεπτομέρεια του ισπανικού σεναρίου: «Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ». 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top