Συγκινεί ο Ησαϊάς Ματιάμπα: «Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου»

Το μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

Δείτε τον Ησαϊά Ματιάμπα να παίζει πιάνο με τον γιο του

Ένα δύσκολο διάστημα βιώνει τους τελευταίους μήνες ο Ησαΐας Ματιάμπα. Τον περασμένο Ιούλιο ο τραγουδιστής «έχασε» το αγαπημένο του πατέρα σε ηλικία 73 ετών.

Βαρύ πένθος για τον Ησαΐα Ματιάμπα – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Ο Ησαϊάς δυσκολεύεται να συνηθίσει την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου όπως φαίνεται και μέσα από την συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πει στους διαδικτυακούς του φίλους να φροντίζουν να χαίρονται  κάθε στιγμή με την οικογένεια και τους φίλους τους.

«Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου…
Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ’ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται..
Με λίγα λόγια…
Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο!
Η ζωή είναι μικρή!!
Η ζωή είναι ωραία!!
Αρκεί να το θες!!
Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια!!
Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής!
Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί…
Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα κι αν αυτό φαντάζει απίθανο…», έγραψε ο Ησαϊας Ματιάμπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου.. Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται.. Με λίγα λόγια.. Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο! Η ζωή είναι μικρή!! Η ζωή είναι ωραία!! Αρκεί να το θες!! Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια!! Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής! Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί.. Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα κι αν αυτό φαντάζει απίθανο..

A post shared by ISAIAS MATIABA (@isaiasmatiaba) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top