Γιώργος Μαυρίδης: Ποζάρει για πρώτη φορά με την πανέμορφη σύντροφό του

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Φωτογραφίες του ζευγαριού από παλαιότερη βραδινή τους έξοδο

Εδώ και μερικούς μήνες και μετά τον χωρισμό του από τη Νικολέττα Ράλλη, ο Γιώργος Μαυρίδης έχει «γυρίσει σελίδα» στη ζωή του και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας εντυπωσιακής ψυχολόγου, ονόματι Κρίστη Καθάργια.

Γιώργος Μαυρίδης: Αγκαλιασμένος με τη νέα του αγαπημένη σε βραδινή έξοδο!

H αγκαλιά της Νικολέττας Ράλλη στη νεογέννητη κορούλα της

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και πριν από έναν μήνα, μάλιστα, ο tattoo artist έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Κρίστη, η οποία του είπε φυσικά το πολυπόθητο «ναι» .

Γιώργος Μαυρίδης: Παντρεύεται την αγαπημένη του!

Μάλιστα, πρόσφατα ο ίδιος ο Γιώργος Μαυρίδης, έκανε και την πρώτη του κοινή ανάρτηση με τη μέλλουσα σύζυγό του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε μια selfie με την καλή του, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που έσωσαν την Τσίχλα και της έδωσαν ένα σπίτι. Η Τσίχλα ως τότε ήταν ένα κακοποιημένο σκυλάκι που ζούσε στον δρόμο.

Γιώργος Μαυρίδης Ποζάρει για πρώτη φορά με την πανέμορφη σύντροφό του Κρίστη

«Ένα χρόνο πριν, μπήκε στην ζωή μας η Τσίχλα. Περάσαμε τόσα πολλά μαζί, παλέψαμε, κουραστήκαμε και τελικά κερδίσαμε! 10 χειρουργεία, αμέτρητα φάρμακα, ατελείωτα ξενύχτια και απέραντη αγάπη μεταμόρφωσαν αυτό το πλάσματακι στην ψυχή της οικογένειας μας! Σήμερα είναι μια ξεχωριστή επέτειος για εμάς!» , έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης στη selfie όπου ποζάρει με την Κρίστη, την Τσίχλα και τη Μόλυ στην παραλία.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top