Πρώην μέλος Hi-5: «Μας άφησε η δισκογραφική μας εταιρεία, μείναμε μόνες!»

Δείτε όλα όσα είπε για ενδεχόμενο reunion του γκρουπ

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» μίλησε μία εκ των πέντε μελών του girlband που έκανε τεράστια επιτυχία στις αρχές της περασμένης δεκαετίας, των Hi-5

Ποια από τις Hi-5 παίζει στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1!

Η Μαρλέν Αγγελίδου που τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική, μίλησε για τη διάλυση του συγκροτήματος, ενώ απάντησε και για το αν υπάρχουν σκέψεις για reunion.

«Τα τελευταία εφτά χρόνια ζω στην Αμερική. Δεν έχει αλλάξει κάτι, ακόμα με τη μουσική ασχολούμαι και είμαι σε ένα γυναικείο συγκρότημα. Είναι στη σκέψη μας να κάνουμε ένα reunion, αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει. Εγώ θέλω πολύ να το κάνουμε, το έχω πει και στη Σάγια και στη Νάνσυ, το ξέρουν τα κορίτσια» δήλωσε.

Shaya: Το πρόβλημα υγείας, το χρέος των Hi5, ο ρατσισμός και τα καρφιά στους κριτές των talent show

«Μετάνιωσα που εκείνη την περίοδο δεν το διασκέδασα παραπάνω. Ήθελα απλά να είναι όλα τέλεια, πάντα σκεφτόμουν αυτό και δεν μπορούσα να αφεθώ και να το απολαύσω. Οι Hi-5 διαλύθηκαν γιατί ξαφνικά η εταιρεία λίγο μας άφησε, μείναμε μόνες μας, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δυστυχώς αφήσαμε και τον κόσμο έτσι. Και αυτό το μετανιώνω λίγο, θα ήθελα να έχουμε τελειώσει πιο… grande, να είχαμε αποχαιρετήσει τον κόσμο σωστά», είπε μεταξύ άλλων η Μαρλέν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top