Οικονομάκου - Μιχόπουλος: Διακοπές με σκάφος στην Ελαφόνησο!

Στην παρέα τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώηνη Καλημέρη

Στον τόπο καταγωγής της, στο Γύθειο, απόλαυσε κάποιες από τις καλοκαιρινές διακοπές της η Αθηνά Οικονομάκου, μαζί με το σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και το γιο τους, Μάξιμο. 

Νέο look για τον Μιχόπουλο-Ξύρισε το κεφάλι του ο σύζυγος της Οικονομάκου!

H ηθοποιός και επιχειρηματίας προς το παρόν έχει αποφύγει να επισκεφθεί με την οικογένειά της τις κοσμοπολίτικες Μύκονο και Σαντορίνη, όπου άλλοτε περνούσε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στην πρωτεύουσα της Λακωνικής Μάνης.

Η Αθηνά δε σταματούσε να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της εκεί. 

Οικονομακου-Μιχόπουλος-Κοντοβά-Καλημέρης

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Οικονομάκου

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το ερωτευμένο ζευγάρι το πέρασε πάνω στο σκάφος, κάνοντας tour στο λακωνικό και τον μεσσηνιακό κόλπο. Μαζί με αγαπημένους τους φίλους, μεταξύ των οποίων ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, έκαναν μια στάση στην Ελαφόνησο, όπου έκαναν το μπάνιο τους στην παραλία του Σίμου.

Η Αθηνά δε σταμάτησε να κάνει βουτιές από το σκάφος και να κάνει SUP. Ακόμα, έκαναν barbeque στο σκάφος και απόλαυσαν λαχταριστές θαλασσινές γεύσεις εν πλω, κάτω από τον καυτό ήλιο.

Η ηθοποιός το πρωί της Δευτέρας επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά της για λίγες μέρες μέχρι να ξαναφύγει.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top