Άννα Χατζή: «Οι γονείς μου είχαν φρικάρει με τις απειλές που δεχόμουν»

Όσα αποκάλυψε η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM 2019

Η πρώην παίκτρια του GNTM 2019, Άννα Χατζή, μίλησε στην κάμερα του ‘’Happy Day’’ και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της μέσα από τα social media.

Άννα Χατζή - GNTM: Ο σέξι χορός της σε R&B πάρτι

«Δε μετανιώνω για τίποτα, ό, τι έχω πει το εννοώ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει και νομίζω ότι δεν έβλαψα κανέναν. Δεν καταλαβαίνω προς τι όλο αυτό το μίσος, αλλά δε με νοιάζει γιατί είμαι ο εαυτός μου και οι άνθρωποί μου με ξέρουν. Ένιωσα μίσος και δέχτηκα απειλές στα social media.

Ήταν ή μικρά παιδάκια ή μεγάλες γυναίκες που κάποια από αυτές θα μπορούσε να είναι μαμά μου. Αν έτσι νομίζουν ότι θα δείξουν στα παιδιά τους πώς να συμπεριφέρονται, OK. Οι γονείς μου είχαν φρικάρει με τις απειλές αυτές. Ήταν απειλές κατά της ζωής μου και της σωματικής μου ακεραιότητας. Δεν απάντησα σε καμία απειλή» είπε αρχικά η εντυπωσιακή Άννα και συνέχισε: «Μετά το GNTM το παλεύω, θέλω να φύγω Ευρώπη και Αμερική. Σπουδάζω κοινωνική εκπαιδευτική πολιτική και θέλω να προχωρήσω στην εγκληματολογία. Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ!».

Άννα Χατζή: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τις GNTM φίλες της!

Όσο για τη σχέση τη με την πρώην συμπαίκτριά της, Μαρτίνα, η Άννα είπε: «Αν με καλέσει στον γάμο της η Μαρτίνα δεν θα πάω, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάω».

GNTM - Άννα Χατζή: Με ποια από τις ''FF'' δε μιλάει πια;

Τέλος, αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι ψηλοί άντρες: «Θέλω τον άνδρα ψηλό. Δεν μπορώ να είμαι εγώ πάνω κι αυτός εκεί κάτω».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top