Ρουβάς-Ζυγούλη: Οι τρυφερές τους αναρτήσεις για την επέτειό τους!

Η Κάτια έχει και τα γενέθλιά της – Δείτε τι ανέβασαν στο Instagram

Τρία χρόνια γάμου έκλεισαν την Παρασκευή 3 Ιουλίου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Την ίδια μέρα μάλιστα, το πανέμορφο πρώην μοντέλο έχει και τα γενέθλιά του.

Ρουβάς-Ζυγούλη: Αυτό είναι το country σπίτι τους στον Νέο Βουτζά!

Έτσι, ο Σάκης δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στη γυναίκα της ζωής του με λόγια αγάπης και μεγάλου έρωτα.

Κάτια Ζυγούλη: «Ήταν το τέλος της καριέρας μου όταν ήρθε το πρώτο παιδί»

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά» έγραψε ο Σάκης θέλοντας να δείξει και δημόσια πόσο ερωτευμένος είναι με τη σύζυγό του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #miazoimazi

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Mε τη σειρά της και η Κάτια ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο με τους δυο τους να χορεύουν!

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν από τους πιο λαμπερούς της δεκαετίας, με όλη την ελληνική showbiz να δίνει το παρών. Τα τέσσερα παιδιά τους ήταν παρανυφάκια και ήταν υπέροχα!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top