Full in love ο Λασκαρίδης: Τι είπε όταν είδε πρώτη φορά τη σύντροφό του

'' Η Lotus έκανε την πρώτη κίνηση''

Λίγες ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef 4, ο Γιώργος Λασκαρίδης μίλησε για τα μελλοντικά επαγγελματικά του  σχέδια, αλλά και τη σύντροφό του τη Lotus.

Αρχικά ανέφερε: «Αρχικά σκέφτομαι πάρα πολύ το κομμάτι των social media. Έχουμε μια ιδέα για εκπομπή στο YouTube, αλλά και για μια εκπομπή με extreme sports. To μόνο που δε με ενδιαφέρει είναι να μπω σε ένα εστιατόριο και να είμαι σεφ, λόγω του momentum. Έχω αρχίσει να ασχολούμαι με το υγιεινό φαγητό γιατί νομίζω ότι λείπει».

Στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία με τη γυναίκα της ζωής του. «Η Lotus είχε γνωρίσει στο Βερολίνο έναν φίλο μου που είχα να δω 6 χρόνια. Όταν την είδα είπα ότι για να την έχω πρέπει να ξαναγεννηθώ 2 φορές. Εκείνη έκανε το πρώτο βήμα και με φίλησε. Αυτό που μου αρέσει στη Lotus και την οικογένειά της είναι ότι κάνουν πολλά πράγματα μαζί και νιώθεις πολλή αγάπη. Σίγουρα μου είχε λείψει μια οικογένεια με τον μπαμπά και τη μαμά, αλλά ήταν μάθημα ζωής».

Ο Γιώργος Λασκαρίδης πριν ξεκινήσει να ασχολείται με τη μαγειρική  έκανε διάφορες δουλειές όπως ψυκτικός, υδραυλικός, έκανα γεωργικές δουλειές και στα 13 μου ήμουν σερβιτόρος. «Έπαιρνα 120-140 ευρώ τη βραδιά. Στην κουζίνα έπαιρνα 32 ευρώ για 14 ώρες την ημέρα».

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι. Θα έρθει η Lotus να κάνουνε ένα τεστ για 6 μήνες και να δούμε πώς θα είναι να  όταν θα μένουμε μαζί», είπε ο Γιώργος.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top