Βαγγέλης Κακουριώτης: Το ελληνογαλλικό ντουέτο με τον Νίκο Βέρτη

Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Ακόμα μία πτυχή του ταλέντου του αποκάλυψε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, κάνοντας ντουέτο με τον Νίκο Βέρτη και, μάλιστα, στα γαλλικά!

Νίκος Βέρτης: Η απάντηση on camera όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά του

Το απόλυτο pop icon συνεχίζει, για ακόμα μία διαδοχική σεζόν, τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με τον Νίκο Βέρτη στο «Yton», το πρώτο από τα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας που ξεκίνησαν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Εκτός από τη solo εμφάνισή του επί σκηνής, που έκλεψε τις εντυπώσεις, ο Βαγγέλης Κακουριώτης έκανε και ντουέτα με τον Νίκο Βέρτη, με τον οποίο, εκτός από συνεργάτες, είναι και καλοί φίλοι.  Μεταξύ αυτών και η πρόσφατη επιτυχία του Νίκου Βέρτη «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ», όπου ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγούδησε τους γαλλικούς στίχους, όπως κάνει στο τραγούδι ο Amir, κάνοντας πολλούς να μιλούν για ένα από τα highlights του προγράμματος!

 

Παράλληλα με το comeback του στη νυχτερινή Αθήνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα κάνει και δισκογραφική επιστροφή. Αυτή την Πέμπτη, 18 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει από την Panik Records το νέο hit που του έγραψε ο Φοίβος, με τίτλο «Παιδί Από Σπίτι», το οποίο ήδη μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα και θα έχει και αγγλική version με τίτλο «Follow You».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top